GARMIN DIFUZOARE SG-FL772SPW

1.844,39 lei TVA inclus

Cod producator: GARMIN HG.010.02433.10

DESCOPERIŢI PUTEREA MUZICII
Extinzând limitele a ceea ce este posibil pe apă, noile difuzoare maritime îmbunătăţite Signature seria 3 oferă performanţe de neegalat, chiar şi atunci când sunt expuse la condiţiile dificile ale mediului maritim.

Descoperiţi cele mai bune difuzoare maritime din industrie, cu iluminare LED CRGBW LED1.

Bucuraţi-vă de sunetul de înaltă calitate, cu o redare îmbunătăţită, prin tehnologia CURV Cone.

Difuzorul pentru frecvenţe înalte de tip dome cu membrană din mătase oferă un răspuns în frecvenţă superior fără întreruperi şi eficienţă sporită.

Cu o putere reală sporită, bobina mobilă asigură un sunet care se regăseşte doar la difuzoarele Signature seria 3.

Difuzoarele sunt disponibile în dimensiunile 6,5, 7,7 şi 8,8 inchi și cu grile atât clasice, cât şi sport.

Proiectate pentru a rezista sezon după sezon, difuzoarele includ o garanţie de 3 ani.

PROIECTATE ŞI CONSTRUITE LA STANDARDE TRUE-MARINE™
Concepute pe baza principiilor de design True-Marine de la Fusion®, difuzoarele Signature seria 3 au un rating IP65 de protecţie împotriva pătrunderii prafului şi apei şi au fost testate la un nivel ridicat de protecţie împotriva coroziunii la ceaţă salină, a temperaturii, vibraţiilor şi radiaţiilor UV.

PROIECTATE PENTRU A FI ÎN CONFORMITATE CU ISO12216
Testate la standarde internaţionale pentru rezistenţă la presiune şi etanşeitate, difuzoarele Signature seria 3 sunt proiectate şi construite la cele mai înalte standarde ale industriei pentru calitate şi robusteţe.

CELE MAI BUNE MATERIALE ŞI CEA MAI BUNĂ INGINERIE ACUSTICĂ
Difuzoarele Signature seria 3 integrează materiale şi elemente de design maritim de calitate superioară. Acest lucru se reflectă nu numai în aspectul lor premium, ci şi în capacitatea acestora de a reproduce un sunet de înaltă calitate în timp ce sunteţi pe apă.

TEHNOLOGIA CURV CONE
CURV este un material compozit din fibre ţesute care este presat la cald pentru a forma un con mai uşor şi mai rezistent. Acesta oferă un sunet cu definiţie superioară şi o redare sporită şi în acelaşi timp o protecţie ridicată împotriva condiţiilor mediului maritim.

DIFUZOR PENTRU FRECVENŢE ÎNALTE DE TIP DOME CU MEMBRANĂ DIN MĂTASE
Difuzorul pentru frecvenţe înalte de tip dome cu membrană din mătase oferă un răspuns în frecvenţă superior, fără întreruperi şi eficienţă sporită, asigurând astfel reproducerea unui sunet foarte clar.

BOBINĂ MOBILĂ CU UN DIAMETRU MARE
Prin puterea reală şi eficienţa sporită, bobina mobilă cu diametru mare oferă un sunet inconfundabil care se regăseşte doar la difuzoarele Signature seria 3.

COMPONENTE DE TRANZIŢIE COMPLET ETANŞE
Componentele de tranziţie complet etanşe oferă protecţie completă împotriva condiţiilor dificile ale mediului maritim. Aceasta asigură un răspuns în frecvenţă îmbunătăţit la punctul de tranziţie pentru un spectru sonor detaliat şi un nou nivel de performanţă acustică.

CADRU CONSTRUIT DIN MATERIALE DE CALITATE SUPERIOARĂ
Cadrul este construit din materiale plastice de calitate superioară pentru o durabilitate excepţională la expunerea la condiţiile dificile ale mediului maritim.

ILUMINARE PREMIUM CU LEDURI CRGBW
Cele mai bune difuzoare maritime din industrie cu CRGBW (alb rece, roşu, verde, albastru, alb cald) oferă un spectru de culori nemaiîntâlnit — de la culori pastelate la tonuri vii — pentru îmbunătăţirea experienţei dvs. audio şi de divertisment.

CONTROLAREA SISTEMULUI DE ILUMINARE CRGBW
Controlaţi culoarea (statică sau dinamică), intensitatea, modul de iluminare şi viteza prin intermediul telecomenzii wireless opţionale MS-CRGBWRC (vândută separat) sau printr-un afişaj multifuncţional Garmin prin OneHelm™, comutatorul digital integrat (sistemul partener de control al iluminării este necesar).

DIFUZOARE SPORTS WHITE
Difuzoarele Signature seria 3 sports white sunt disponibile în dimensiunile 6,5, 7,7 şi 8,8 inchi şi au cele mai bune opţiuni de iluminare LED CRGBW din industrie.

DIFUZOARE CLASSIC WHITE
Difuzoarele Signature seria 3 classic white sunt disponibile în dimensiunile 6,5, 7,7 şi 8,8 inchi şi au o grilă perforată din metal, elegantă şi atemporală pentru a se potrivi cu aspectul ambarcaţiunii dvs.

DIFUZOARE SPORTS CHROME
Difuzoarele Signature seria 3 sports chrome sunt disponibile în dimensiunile 6,5, 7,7 şi 8,8 inchi şi au cele mai bune opţiuni de iluminare LED CRGBW din industrie.