DEEPER KIT SONAR CHIRP+2.0 +SUPORT SMARTPHONE+LANTERNA

  • Distribuie pe:

1.969,99 lei TVA inclus

Cod producator: DEEPER DP.ITGAM1330

Pachet remarcabil în ediție limitată pentru pescarii care doresc să pescuiască fără prea multe complicații următorul mare trofeu.
- Cel mai avansat sonar castabil și cea mai inteligentă soluție de pescuit pentru orice sezon și orice tip de pescuit. Lanternă cu alimentare pentru încărcarea dispozitivelor și iluminarea unui cort, dar și în teren. Suport de telefon pentru a menține aparatul în siguranță pe orice lansetă.

CHIRP+ 2 a lipsit din stoc o perioadă, dar a revenit și este gata să jungă în magazine. Combinat cu alte echipamente suplimentare, pachetul conține tot ce are nevoie pescarul pentru a-și crește șansele de a obține rezultate excelente la pescuit - un cadou excelent!

1. SONAR DEEPER SMART CHIRP+ 2
CHIRP+ 2 combină un hardware și un software performant într-un corp mic și ușor pentru o soluție completă de localizare a peștilor. Ideal pentru toate anotimpurile și tipurile de pescuit.

SOLUȚIE INTELIGENTĂ DE PESCUIT
Sonar lansabil puternic și cel mai avansat sonar CHIRP cu trei frecvențe de fascicule, claritate și precizie extremă. Ideal pentru localizarea rapidă a locurilor de pescuit a speciilor țintă, localizarea precisă a peștilor răpitori și pescuitul la adâncimi extreme. Asociat cu un software inovator, aplicația Fish Deeper™ și o platformă web, pentru a planifica cu ușurință excursiile de pescuit. Conceput pentru experiența de pescuit supremă.

3 FRECVENȚE PENTRU VERSATILITATE
Acoperiți suprafețe mari prin scanarea unei zone cu ajutorul fasciculului cu unghi larg de 47° (100 kHz). Treceți la fasciculul cu unghi mediu de 20° (240 kHz) și detaliați acel punct de interes pe care l-ați localizat. Concentrați-vă asupra speciei vizate cu ajutorul fasciculului cu unghi îngust de 7° (675 kHz) foarte detaliat.

RAZĂ DE LANSARE IMPRESIONANTĂ ȘI PORTABILITATE
Se lansează până la 120 m / 394 ft cu conectivitate solidă. Fără fir, mic și ușor. Se potrivește într-o cutie de pescuit și chiar în buzunar. Compatibil cu dispozitivele iOS și Android. Generează propriul semnal Wi-Fi pentru a se conecta la dispozitivul dvs. inteligent. Nu este nevoie de internet sau de date mobile.

PRECIZIE INCREDIBILĂ DE SEPARARE A ȚINTELOR
Precizia de separare a țintelor de 1 cm / 0,4 in pentru a repera cu ușurință speciile dorite, chiar și atunci când acestea se află într-un banc de pești mici. Găsiți chiar și cea mai mică momeală atunci când practicați jigging-ul vertical.

PRECIZIE LA ADÂNCIMI EXTREME
Cu CHIRP+ 2, tulburările și zgomotul de la suprafață sunt minime, astfel încât vă puteți aștepta la citiri precise ale sonarului în ape puțin adânci și la localizarea peștilor la o distanță de 15 cm / 6 in de suprafața apei. În cealaltă extremă, veți putea repera pești care se îngrămădesc pe fundul apei la o adâncime de 100 m / 330 ft.


2. LANTERNA DEEPER POWER
O lanternă puternică pentru a lumina drumul pe orice teren, pentru a ilumina un cort și pentru a încărca sonarul Deeper sau alte dispozitive electronice. Cântărește mai puțin decât o conservă de fasole și este mică și compactă.
3. SUPORT DE TELEFON DEEPER
Suport din silicon durabil și ușor de utilizat pentru orice tip de undiță. Excelent pentru a monitoriza datele sonarului Deeper, păstrând în același timp ambele mâini libere pentru a trage acea captură. Ideal pentru pescuitul la mal și pentru pescuitul din apă.