GARMIN SONAR GPSMAP 78S

1.682,00 lei TVA inclus

Cod producator: GARMIN HG.010.00864.01

Dispozitiv GPS navigatie GARMIN GPSMAP® 78s Handheld
GPSMAP 78s este dotat cu hartă internationala integrata, astfel încât să puteți naviga oriunde cu ușurință. Și, la fel ca restul seriei 78, 78 este rezistent la apă (IPX7) și chiar plutește în apă.

GPSMAP 78s are o busolă electronică compensată cu înclinare pe 3 axe încorporată, care îți arată directia chiar și când stai nemișcat, fără să-l ții la nivel. Altimetrul său barometric urmărește schimbările de presiune pentru a-ți identifica altitudinea precis și o poți chiar folosi pentru a trasa presiunea barometrică în timp, ceea ce te poate ajuta să fii atent la schimbarea condițiilor meteorologice.

Cu GPSMAP 78s puteți partaja wireless punctele de parcurs, traseele, rutele și geocache-urile, cu alți utilizatori de dispozitive compatibile. Partajarea datelor se face foarte ușor. Trebuie doar sa apăsați „Trimite” pentru a transfera informațiile către unități similare.

Cu ajutorul receptorului GPS de înaltă sensibilitate, activat WAAS și a predicției prin satelit HotFix™, GPSMAP 78s localizează poziția rapidă și precisă și își menține locația GPS chiar și trecatori si în canioanele cele mai adânci. Avantajul este clar - indiferent dacă vă aflați adânc în pădure, lângă clădiri masive sau copaci înalți, puteți conta pe GPSMAP 78 pentru a vă ajuta să vă găsiți drumul atunci când aveți cel mai mare nevoie.

Adăugarea mai multor hărți este ușoară cu gama largă de hărți marine, topografice și rutiere detaliate, disponibile pe cardul microSD. Conectați în mod convenabil cardurile preîncărcate BlueChart® g2 pentru o zi minunată pe apa sau datele de hartă City Navigator NT® pentru navigarea stradala (consultați coloana "hărți" pentru hărți compatibile).

Fanta pentru card este amplasată în interiorul compartimentului bateriilor rezistente la apă, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la udarea acesteia. GPSMAP 78s acceptă, de asemenea, imagini prin satelit BirdsEye™ (abonament necesar), care vă permite să descărcați imagini primte de la satelit pe dispozitivul dvs. și să le integrați cu hărțile dvs. În plus, GPSMAP 78 este compatibil cu Custom Maps, un software gratuit care transformă hărțile și hărțile electronice în hărți descărcabile pentru dispozitivul dvs.

Caracteristici generale:
Dimensiuni fizice 6.6 x 15.2 x 3.0 cm
Dimensiune afişaj 3.6 x 5.5 cm; diagonala 6.6 cm
Rezoluţie afişaj 160 x 240 pixels
Tip afişaj transflective, 65-K color TFT
Greutate 7.7 oz (218.3 g) cu baterii
Baterie 2 AA batteries (not included); NiMH or Lithium recommended
Durata de viaţă a bateriei 20 ore
Rezistenţă la apă IPX7
Receptor cu sensibilitate ridicată
Memorie integrată 1.7 GB
Hărţi şi Memorie:
Posibilitatea de a adăuga hărţi
Hartă de bază
Automatic routing (turn by turn routing on roads) Da (cu mapare opţională pentru drumuri detaliate)
Capacitatea de stocare şi de alimentare microSD™ card (not included)
Waypoints/favorites/locations 2000
Jurnal de traseu 10,000 points, 200 saved tracks
Rute 200
Senzori:
Altimetru barometric
Busolă electronică cu 3 axe, cu funcţie de compensare a înclinării
Funcţii exterioare:
Calcularea suprafeței
Calendar vânătoare/pescuit
Informaţii despre soare şi lună
Poate fi utilizat pentru Geocaching
Compatibil cu hărţi personalizate.
Pachetul contine:

GPSMAP 78s
Curea incheietura
USB cable
Quickstart Guide