GARMIN SONAR GPSMAP 8416XSV WW

33.809,00 lei TVA inclus

Cod producator: GARMIN HG.010.02093.02

PESCARII SERIOŞI, NAVIGATORII, MARINARII ŞI PARTICIPANŢII LA CURSE CU VELE AU NEVOIE DE ECHIPAMENTE SPECIALE
Combinaţia chartplotter/sonar uşor de utilizat şi uşor de instalat oferă performanţe MFD într-un pachet de diverse dimensiuni.


Obţine unghiuri de vizualizare mai largi şi claritate superioară pe ecranul tactil cu un afişaj full HD cu comutare de tip in-plane (IPS).


Navighează cu încredere cu Garmin Navionics+™ integrat pentru hărţi continentale şi de coastă.


Construieşte-ţi cu uşurinţă sistemul marin folosind o conectivitate la reţea de cea mai bună calitate.


Vedeţi sub ambarcaţiunea dvs. şi în jurul acesteia cu funcţiile integrate ale sonarelor (traductori comercializaţi separat)


De la tehnologia ANT® la reţeaua Wi-Fi®, există nenumărate modalităţi de conectare la sistemul tău.


Cu comenzile staţiei SmartMode™, totul este conceput pentru a-ţi oferi acces rapid, printr-o singură atingere, la informaţiile de care ai nevoie.

ECRAN TACTIL HD IPS
Disponibil în formate de 10″, 12″ sau 16″, acest ecran oferă unghiuri de vizualizare mai largi, claritate superioară şi lizibilitate în lumina soarelui, chiar şi cu ochelari de soare polarizaţi.

OPŢIUNI DE MONTARE SIMPLE ŞI ATRACTIVE
Poţi instala mai multe afişaje, fie cu montare plană, fără margini, pentru un aspect elegant din sticlă al cârmei, fie montate încastrate, creând o cârmă uimitoare.

TELECOMANDĂ GRID™ 20
Dispozitivul opţional GRID 20 este uşor de utilizat, oferă acces şi control intuitiv, de la distanţă, asupra întregului tău sistem maritim Garmin.

SUPORT SONAR TRADIŢIONAL ŞI DE SCANARE
Achiziţionează un suport încorporat pentru sonarul tradiţional CHIRP Dual-Channel de 1 kW pentru separarea superioară a ţintei şi sonarele de scanare ClearVü şi SideVü pentru a vedea în jos până la 1,000’ şi în jurul ambarcaţiunii la 260 kHz (necesită traductor, comercializat separat). Compatibilitatea sonarului încorporat este disponibilă numai pe modelele xsv.


COMPATIBILITATE CU SONARUL PANOPTIX™
Asociază chartplotterul cu Panoptix sau Panoptix LiveScope™ sonar în timp real, uşor de interpretat (traductor comercializat separat) pentru a vedea totul în jurul bărcii în timp real.

FUNCŢII DE NAVIGAŢIE GARMIN SAILASSIST™
Vizualizaţi liniile imaginare de manevră, ghidare pentru linia de start a cursei, o roză a vânturilor îmbunătăţită, linii de direcţie şi ale cursului peste sol, câmpuri de viteză reală a vântului şi un glisor pentru maree/curent/oră, direcţia vântului, direcţia stabilită şi deriva, viteza vântului etc.


GRAFICE & HĂRȚI
Oferăi o imagine şi o senzaţie noi chartplotterului tău cu hărţile Garmin Navionics+™ opţionale sau Garmin Navionics Vision+™ premium, cu conţinut integrat al zonelor de coastă/de uscat, acces la actualizări zilnice, tehnologie Auto Guidance+™2 şi multe altele.


DIAGRAME POLARE
Utilizează tabelul polar pentru a vedea date cheie, inclusiv cât de repede ar trebui să mergi cu un anumit unghi şi viteza vântului - astfel încât să ştii dacă trebuie să reglezi direcţia de navigare.

REŢEAUA MARITIMĂ GARMIN
Dacă aveţi mai multe dispozitive Garmin pe ambarcaţiunea dvs., puteţi partaja informaţii – precum hărţi, date utilizator, radar şi camere IP – între acestea.


REŢELELE NMEA 2000® ŞI NMEA 0183
Conectează-te la sisteme de pilot automat, comutare digitală, meteo, sistemul audio FUSION-Link™, conţinut media, VHF, AIS şi multe altele de pe un singur ecran.


APLICAŢIA ACTIVECAPTAIN®
Conectivitatea Wi-Fi® integrată se asociază cu aplicaţia gratuită universală pentru acces la funcţia OneChart™, notificări inteligente3 , actualizări software, Helm, date din comunitatea Garmin QuickDraw™ şi multe altele.

TEHNOLOGII BLUETOOTH® ŞI ANT INTEGRATE
Conectează-te la unele dintre dispozitivele tale preferate, cum ar fi ceasurile maritime quatix®, traductoarele Wireless 2 gWind™, instrumentele maritime eoliene GNX™ şi telecomenzile wireless.


FUNCŢIA ONEHELM™
Acest de acest fel reuneşte toate operaţiile şi funcţiile dispozitivelor terţe, precum comutarea digitală EmpirBus™, pe un singur ecran.


COMENZI STAŢIE SMARTMODE
Obţine acces rapid, printr-o singură atingere, la informaţiile de care ai nevoie pentru a uşura situaţiile cu nivel ridicat de stres, cum ar fi andocarea. Poți încorpora sonarul, radarul, camerele, suporturile media şi multe altele din reţea.

ANCORĂ PENTRU APE DE MICĂ ADÂNCIME
POWER-POLE®
Prin conectarea în reţea a chartplotterelor Garmin selectate cu un motor de trolling Force® şi sistemul Power-Pole compatibil de ancorare în ape de mică adâncime, se pot accesa funcţiile avansate de control al ambarcaţiunii6 de pe plotter, inclusiv ancorarea automată inteligentă, împingerea inteligentă, depozitarea automată, detectarea prin tragere a ancorei şi ancorarea cu ghidare automată2 la sfârşitul rutei. Mai mult timp pescuind, mai puţin timp pentru poziţionare.


INTEGRAREA ÎNCĂRCĂRII DE LA POWER-POLE
Sistemul tău de gestionare a alimentării marine CHARGE de la Power-Pole se integrează cu chartplotterele Garmin compatibile pentru a te ajuta să menţii bateria mai încărcată pe apă. Poţi încărca bateriile din mers, poţi monitoriza consumul de energie, poţi selecta unde este alocată energia, poţi controla pornirile de urgenţă şi chiar poţi transfera energia între bateriile externe - toate acestea de pe afişajul chartplotterului.


TRIMITE MESAJE PENTRU DISPOZITIVUL INREACH®
Asociază dispozitivul de comunicare prin satelit inReach5 cu chartplotterul şi tastează mesaje personalizate utilizând tastatura de pe ecran a afişajului multifuncţional. Accesează lista de contacte sau introdu un e-mail, o adresă inReach sau un număr de telefon. De asemenea, poţi grupa mesajele după conversaţie pentru o experienţă asemănătoare mesajelor.


DIMENSIUNI FIZICE 38.5 cm x 26.3 cm x 7.6 cm
GREUTATE 4.4 kg
REZISTENŢĂ LA APĂ IPX7
ECRAN TACTIL
TIP AFIŞAJ FHD, IPS
DIMENSIUNE AFIŞAJ 34.5 cm x 19.5 cm; 39.7 cm diagonal
REZOLUŢIE AFIŞAJ 1920 x 1080 pixels
OPȚIUNI MONTAJ Flat and flush sau bail cu accesoriile opționale
Hărţi şi Memorie
ACCEPTĂ CARDURI DE DATE 2 micro SD
PUNCTE DE TRECERE 5000
PUNCTE TRASEU 50,000
TRASEE 50
RUTE 100
Senzori
GPS
GLONASS
GALILEO
ARE RECEPTOR ÎNCORPORAT
RECEIVER 10 Hz
NMEA 2000 COMPATIBLE
NMEA 0183 COMPATIBLE
ACCEPTĂ WAAS

Hărţi integrate
TIDE TABLES

Suport opțional pentru hărți
BLUECHART G3
BLUECHART G3 VISION
LAKEVÜ G3
LAKEVÜ G3 ULTRA
GARMIN NAVIONICS+™
GARMIN NAVIONICS VISION+™
TOPO 100K
HĂRŢI STANDARD
GARMIN QUICKDRAW CONTOURS
ASISTENŢĂ HARTĂ RASTER

Chartplotter Features
SMART MODE COMPATIBLE
AIS
DSC
SUPPORTS FUSION-LINK™ COMPATIBLE RADIOS
GSD BLACK BOX SONAR SUPPORT
GCV BLACK BOX SONAR SUPPORT
ACTIVECAPTAIN® COMPATIBLE
GRID (GARMIN REMOTE INPUT DEVICE) COMPATIBLE
WIRELESS REMOTE COMPATIBLE
SAILING FEATURES
ALERTE AUDIO ROSTITE
COMPATIBILITATE ONEHELM™

Reţea
ALIMENTARE 10-32 Vdc
PUTERE TIPICĂ DE CURENT LA 12 V C.C. 1.3 A
PUTERE MAXIMĂ DE CURENT LA 12 V C.C. 6.0 A
CONSUM MAXIM DE PUTERE LA 10 V C.C. 52.1W

Funcţii şi Specificaţii Sonar
AFIŞEAZĂ SONAR
SONAR TRADIŢIONAL (FRECVENŢĂ DUBLĂ/FASCICUL) built-in (1kW dual channel CHIRP, 70/83/200 kHz, L, M, H CHIRP)
CLEARVÜ Încorporat 260/455/800/1000/1200 kHz
SIDEVÜ Încorporat 260/455/800/1000/1200 kHz
PANOPTIX™ SONAR
LIVESCOPE

Conexiuni
PORTURI NMEA 2000®
CONNECTIONS NMEA0183 INPUT PORTS
PORTURI NMEA 0183 INPUT (TX)
VIDEO INPUT PORTS
1 (BNC composite); 1 HDMI (HDCP compliant)

VIDEO OUTPUT PORTS 1 HDMI
PORTURI J1939 1
PORTURI GARMIN MARINE NETWORK™ 2

PORTURI TRADUCTOR CU 8 PINI
PORTURI TRADUCTOR CU 12 PINI
PORTURI USB
PORT BNC PENTRU ANTENĂ EXTERNĂ
APELARE BLUETOOTH®
ANT+™ (CONECTIVITATE)
REŢEA WI-FI® GARMIN (CONEXIUNE LOCALĂ)