HUMMINBIRD SONAR HELIX 9 CHIRP MEGA SI+ GPS G4N

8.503,10 lei TVA inclus

Cod producator: HUMMINBIRD HB.596932

Nou în familia Humminbird, cu inovații și îmbunătățiri de performanță, precum o adâncime maximă realizabilă pentru pescuitul sportiv.

CHIRP DUAL SPECTRUM
Îmbunătățirea separării țintelor și, astfel, o diferențiere îmbunătățită între două ținte, cum ar fi obiectele și peștii. În acest fel, peștele poate fi identificat și mai bine pe substrat.

În cele din urmă, forma de seceră pentru pești este acum la fel de bună ca cele de la Garmin, Lowrance sau Raymarine cu unghi de scanare de 42 °

- Full Beam: 150-220 kHz - separare îmbunătățită a țintei
- Fasciul larg: 140-200 kHz, 42 ° - acoperire maximă
- Fascicul îngust: 180-240 kHz, 25 ° - vedere îmbunătățită pe substrat

Performanță MEGA cu Megahertz:

Imaginea laterală și Down Imaging continuă să funcționeze în gama megahertz, ca să spunem așa, puterea MEGA cu un aspect mega. Privirea în jos și privirea la pagini dezvăluie acum detalii maxime, deoarece calitatea rezoluției s-a îmbunătățit dramatic față de alte dispozitive Kilohertz. Calitatea prezentării este aproape fotorealistă - și datorită afișajului de înaltă rezoluție. În condiții perfecte, se spune că s-ar putea găsi chiar specii de pești ... Acest lucru este susținut în continuare de SwitchFire și Time Variable Gain (TVG), care asigură că dimensiunile peștilor sunt afișate la diferite adâncimi în dimensiuni reale previzibile și mai ales pe afișajul va fi afișat, astfel încât să le putem vedea și noi. Cu puțină practică, dimensiunea peștilor țintă ar trebui să fie aproximativ stabilită.

Imaginare laterală MEGA cu CHIRP și SwitchFire

MEGA Imaging este o evoluție absolută în obținerea imaginilor. Cu Humminbird MEGA Side Imaging, sonarul Helix 9 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G4N poate furniza imagini fotorealiste într-o calitate de neegalat. Acest lucru este posibil datorită frecvențelor de transmisie ridicate. În loc de 455 kHz ca la modelele vechi este trimis și primit semnal în intervalul de frecvență Megahertz. Sunt posibili 1,2 MHz. Acest lucru este realizabil cu noul codificator HDSI. Rezoluția și claritatea sunt de 3 ori mai mari decât în ​​SI clasic și pot fi recunoscute contururile și aripioarele peștilor. Ecosonda GPS G4N Helix 9 CHIRP MEGA SI + (plus) are, de asemenea, un semnal real în lateral și descendent, precum și SwitchFire în SI. Ca urmare, sunt posibile imagini fotorealiste care nu sunt realizate în prezent pe alte dispozitive în ceea ce privește claritatea, detaliile și rezoluția în combinație cu imagistica MEGA. Pentru MEGA Side Imaging aveți o rază de acțiune de aproximativ 40 de metri de fiecare parte a ambarcațiunii. Puteți mări scanarea, chiar dacă obiectul este la 20 de metri distanță de barcă. Puteți marca chiar peștii și alte locuri de pescuit care sunt departe de barca de pescuit ca punct de referință! Această tehnologie este atât de eficientă încât puteți obține mai multe informații pești și structurile solului în câteva minute pe toate apele noi.

Sonar Chirp în bandă largă
Echipat cu un sonar 2D cu bandă largă, Ecosounder-ul Helix 9 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G4N poate capta imagini super clare și detaliate. Chiar și un banc restrâns de pești poate fi separat individual și un răpitor ascuns poate fi identificat în imagine. Adevăratul semnal în bandă largă este fundamental diferit ca performanță de pseudo-semnalul multor alte sonde. Cel mai important, puteți seta frecvențele de început și de sfârșit ale fiecărui semnal. Helix 9 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G4N sunt printre puținele capabile să facă exact asta.

AutoChart Live
Vrei să îți creezi propria hartă, indiferent unde pescuiți? Atuci sunteți în locul potrivit cu AutoChart Live de la Humminbird - cu acest sistem minunat, cartografierea live este posibilă nu doar cu Garmin. Determină chiar automat duritatea și vegetația solului și îl poate acoperi cu transparență selectabilă în mod liber prin intermediul hărților nautice electronice a Navionics. Toate sonarele GPS G4N Helix 9 CHIRP MEGA SI + (plus) au această caracteristică ingenioasă. Aveți la dispoziție până la 8 ore de înregistrare cu sonda de adâncime disponibilă - un fel de abonament de încercare. Pentru înregistrări mai mari, aveți nevoie de cardul suplimentar Zero Line SD, care oferă extensie la memoria internă a dispozitivului, pentru câțiva ani de navigație. De altfel, cardul SD Zero Line este, de asemenea, inclus în cele două versiuni complete de PC AutoChart PC și AutoChart PC Pro.

Interfață Bluetooth
Sonarele GPS G4N Helix 9 CHIRP MEGA SI + (plus) au o interfață Bluetooth integrată. Cu acesta, sonarul nu este controlabil de la distanță (există o telecomandă RC-2 opțională), dar puteți asocia telefonul smartphone cu acesta pentru a vizualiza apeluri, mesaje text, puterea semnalului și starea bateriei pe Helix 9 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G4N. Acest lucru este util dacă doriți să vă protejați smartphone-ul de apă.

Acționat fără fir
O telecomandă opțională Bluetooth vă va permite să vă folosiți sonarul Helix 9 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G4N din orice unghi al bărcii dvs.. Puteți seta puncte de parcurs, mări, regla sensibilitatea sau sări între vizualizările preferate la simpla apăsare a unui buton. Datorită tehnologiei Bluetooth fără fir, acest lucru este posibil cu ajutorul lui Helix 9 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G4N. Telecomanda este complet programabilă - puteți atribui orice funcție oricărui buton: pornit sau oprit, acționați transmițătorul de imagini 360 sau salvați o funcție de ancorare i-Pilot LINK Spot-Lock pentru a menține barca de pescuit pe loc indiferent de condițiile meteo. Ingenios de practic, incredibil de ușor și un vis împlinit pentru fiecare pescar cu barca.

Sloturi pentru carduri SD duale
Fiecare Humminbird Helix 9 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G4N Echo Sounder este echipat cu două sloturi pentru carduri SD. Deci, puteți lucra cu diagrame nautice Navionics și, în același timp, în al doilea SD Karteslot salvați puncte de parcurs, capturi de ecran, date scanate Al doilea slot SD Zero Line pentru datele AutoChart Live, vă permite să creați hărți de adâncime personalizate. Așadar, aveți la dispoziție întreaga gamă de opțiuni și mult mai mult pește identificat și siguranță la bord la sfârșitul zilei de pescuit.

Ethernet
Seria Helix 9 CHIRP G4N de la Humminbird este conectabilă în rețea datorită sistemului Ethernet încorporat. Acest lucru vă permite să conectați mai multe dispozitive în rețea, să partajați puncte de parcurs și multe alte date. Prin Ethernet puteți alege ingenios între diferite codificatoare - de ex. un sonar Minn Kota US2 sau un codificator de imagini Humminbird 360, care îl va pune apoi la dispoziția tuturor sonarelor din rețea, dacă doriți.

Pilot automat
Ecosunetele Humminbird Helix sunt compatibile cu sistemul de pilot automat Humminbird. Acest lucru preia controlul bărcii dvs. și vă menține cursul chiar și pe vânt și valuri. Puteți lua cea mai scurtă rută directă către destinație, precum și o rută specială, ambele configurate în câteva secunde. Sistemul de pilot automat nu este doar confortabil și sigur, ci vă ajută și la economisirea combustibilului.

NMEA 2000
Portul NMEA 2000 face posibilă transferul de date externe direct pe Helix 9 G4N. Astfel de date pot proveni de la dispozitive foarte diferite. Sunt posibile, de exemplu, date de la motorul bărcii, cum ar fi capacitatea rezervorului, consumul de combustibil sau viteza curentă sau chiar datele meteorologice de la module externe. Indiferent ce apare pe ecranul sonarului din centrul de control. Tot ce aveți nevoie este o conexiune la dispozitivele compatibile NMEA 2000 și toate datele sunt deja prezente pe consola dvs.

Platforma multimedia
Este clar că un astfel de ecosonda MEGA poate face mai mult decât doar identificarea peștilor. De aceea, are și interfață Bluetooth și NMEA și este complet pregătit pentru rețea. Construiți-vă propriul Ethernet la bord. Transformați Humminbird Helix 9 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G4N într-un centru de control. Controlul motorului, accesul la sonare sau smartphone-uri secundare și terțe, cu mesaje text și afișare a apelurilor și, desigur, o telecomandă Humminbird RC-2 din toate zonele de la bord. Chiar și iPilot sau sonarul integral Imminbird 360 Imaging pot fi conectate. Și nu este complicat, nu trebuie să reajustezi totul cu dificultate. Trei butoane de apelare rapidă pot fi programate pentru o configurare perfectă și sunt gata de utilizare prin simpla apăsare a unui buton.

Alte caracteristici:
- Funcția de zoom, împărțirea ecranului și imagini de substrat
- ID pești
- Senzor de temperatură integrat
- Fixarea punctelor de traseu și înregistrarea traseului
- Comutarea frecvenței
- Mod 2D cu DualBeam Plus
- Urmărire GPS
- Viteza de derulare reglabilă
- Alarmă acustică și vizuală, alarmă de adâncime și temperatură
- Frecvențe cod 83/200/455/800 kHz / 1,2 MHz
- Compatibil cu Humminbird 360 Imaging, AIS, antenă GPS externă și computer
- Navigare în meniul german (24 de limbi suplimentare preinstalate)
- Montare spate cu codificator și cablu codificator de 6 metri

Particularități:

- Max. 366 m sau 244 m SI, 122 m DI adâncime
- Fish ID + ™, afișarea simbolurilor de pește cu indicație de adâncime, lunetă A (afișaj RTS)
- ID® structuri adâncimi, afișarea structurii solului
- Setarea vitezei de procesare a imaginii
- Valori numerice digitale mari și ușor de citit
- Alertă adâncime, alertă pește (pentru toate cele trei dimensiuni de pești)
- Reglare manuală sau automată a zoom-ului, sensibilității și intervalului de adâncime
- Unitate de control compactă, consolă inclinabilă
- Memorie pentru setările făcute, simulator, navigare în meniul limba germană
- Alimentare, consum: 12 V c.c., 1,9 A.
- Diagramă națională și antenă GPS integrată cu 10 Hz (pentru NAVIONICS® + diagrame nautice Goldcharts și Platinum +, Humminbird LakeMaster, Humminbird AutoChart și Humminbird AutoChart Pro)
- Harta integrată: Humminbird ContourXD
- 2 sloturi pentru card SD
- NAVIONICS Easy View - Textele din harta nautică pot fi afișate mai mari
- Humminbird AutoChart Live - Înregistrarea liniilor de adâncime
- Puncte de traseu, rute, linii de urmărire: 2500, 47, 50/20000
- Actualizare software prin card SD
- Include port Ethernet Minn Kota® iPilot® Link ™, 360 ° Imaging ™, telecomandă Bluetooth, pilot automat, radar HD CHIRP, AIS, NMEA 2000®, antenă GPS cu busolă, comutator Ethernet cu 5 porturi (opțional)
- Bluetooth pentru telecomandă RC1, afișarea apelurilor telefonice, mesaje text și multe altele

Specificatii tehnice:
- Dimensiunea afișajului (diagonală): 228,6 mm (9 inch)
- Rezoluție Pixel Matrix: WXGA 600V x 1024H
- Tip afișaj: culoare TFT
- Iluminare afișaj: LED
- Comunicare: Blueooth, NMEA 0183, NMEA 2000, Ethernet, Wireless
- Consum de energie: 10-20 volți DC
- Consum de energie: 1,9 A
- Rating IPX: IPX7 impermeabil / submersibil la 1 metru timp de 30 de minute
- Gama de frecvențe Bluetooth: 2402 - 2480 MHz
- Puterea de ieșire Bluetooth: 10 dBm tipic
- CHIRP MEGA Side Imaging + Traductor: XM 9 HW MSI T (include sonda de temperatura incorporata)
- Frecvența de lucru a semnalului lateral: 455 kHz, 800 kHz, MEGA Hz
- Adâncime realizabilă:
455 kHz: 244 m
800kHz: 76m
MEGA: 122 metri

Suprafata de acoperire:
455 kHz: 86 ° @ -10 dB în 455 kHz
800 kHz: 86 ° @ -10 dB în 800 kHz
MEGA: 86 ° @ -10 dB în MEGA kHz
Putere de ieșire (MAX): 500 wați (RMS), 4000 wați (peak to peak)

Frecvență de lucru cu imagini în jos: 455 kHz, 800 kHz, MEGA
Adâncime realizabilă:
455 kHz: 122 ft
800kHz: 38ft
MEGA: 61 ft
Suprafata de acoperire:
455 kHz: 75 ° @ -10 dB în 455 kHz
800 kHz: 45 ° @ -10 dB în 800 kHz
MEGA: 75 ° @ -10 dB în MEGA kHz
Putere de ieșire (MAX): 500 wați (RMS), 4000 wați (vârf la vârf)

Spectru dual:
- Frecvența standard de funcționare: 150 kHz - 220 kHz
- Adâncime realizabilă: 366 m
- Suprafata de acoperire:
Complet: 42 ° @ -10 dB la 150-220 kHz
Lat: 42 ° @ -10 dB în 140-200 kHz
Îngust: 25 ° @ -10 dB în 180-240 kHz
- Putere de ieșire (MAX): 500 wați (RMS), 4000 wați (vârf la vârf)

Livrare:
HELIX 9 CHIRP MEGA SI + (plus) GPS G4N cu suport pentru montaj, cablu de tensiune
Traductor traductor MEGA traductor IMAGING traductor XM 9 HW MSI T cu material de montaj


Produse inseriate

Produs Cod Disponibilitate Pret
HUMMINBIRD SONAR HELIX 9 CHIRP MEGA SI+ GPS G4N HB.596932 in stoc 8.503,10 lei
HUMMINBIRD SONDA SONAR XNT-9-20-T HB.597499 nu este in stoc 530,00 lei
ALLROUNDMARIN SONAR HELIX 7 DI DUAL BEAM PLUS HUMMINBIRD HB.597003 in stoc 5.090,94 lei
ALLROUNDMARIN SONAR HELIX 7 SI DUAL BEAM PLUS GPS HUMMINBIRD HB.597006 in stoc 5.591,39 lei
HUMMINBIRD SONAR HELIX 7 DI DUAL BEAM PLUS GPS HB.597005 in stoc 3.271,12 lei
HUMMINBIRD SONAR HELIX 5 DI G2 DUAL BEAM PLUS HB.596991 in stoc 2.042,75 lei
HUMMINBIRD SONAR HELIX 5 CHIRP DI GPS G2 HB.596993 nu este in stoc 2.224,73 lei
HUMMINBIRD HELIX 5 CHIRP SI GPS G2 HB.596994 in stoc 2.725,17 lei
HUMMINBIRD SONAR HELIX 5 G2 DUAL BEAM PLUS HB.596990 in stoc 1.815,27 lei
HUMMINBIRD SONAR HELIX 7 CHIRP MEGA DI GPS G3 HB.596981 in stoc 3.271,57 lei
HUMMINBIRD SONAR HELIX 7 CHIRP DS GPS G3 HB.596980 in stoc 2.862,12 lei
HUMMINBIRD ADAPTOR CABLU MDI-MOTOR PT.HELIX 8 HB.901323 nu este in stoc 206,60 lei
HUMMINBIRD SONAR HELIX 8 CHIRP DS GPS G3N HB.596975 nu este in stoc 5.368,21 lei
HUMMINBIRD SONAR SOLIX 15 CHIRP MEGA SI+GPS G2 HB.596942 nu este in stoc 26.455,77 lei
HUMMINBIRD SONAR SOLIX 12 CHIRP DS/MEGA DI+GPS G2 FARA SONDA HB.596945 nu este in stoc 18.466,90 lei
HUMMINBIRD SONAR SOLIX 12 CHIRP MEGA SI+GPS G2 HB.596947 nu este in stoc 21.462,44 lei
HUMMINBIRD SONAR SOLIX 10 CHIRP DS/MEGA DI+GPS G2 FARA SONDA HB.596950 nu este in stoc 14.971,42 lei
HUMMINBIRD SONAR HELIX 12 CHIRP MEGA DI+ GPS G3N HB.596956 nu este in stoc 14.055,93 lei
HUMMINBIRD SONAR HELIX 10 CHIRP DS GPS G3N HB.596960 nu este in stoc 8.480,16 lei
HUMMINBIRD SONAR HELIX 10 CHIRP MEGA DI+ GPS G3N HB.596961 nu este in stoc 9.478,80 lei
HUMMINBIRD SONAR HELIX 10 CHIRP MEGA SI+ GPS G3N HB.596962 nu este in stoc 10.727,05 lei
HUMMINBIRD SONAR HELIX 9 CHIRP DS GPS G3N HB.596970 nu este in stoc 5.867,12 lei
ALLROUNDMARIN SONAR HUMMINBIRD HELIX 9 CHIRP MEGA DI+ GPS G3N HB.596971 nu este in stoc 6.982,64 lei
HUMMINBIRD SONAR HELIX 8 CHIRP MEGA DI GPS G3N HB.596976 nu este in stoc 6.449,35 lei
HUMMINBIRD SONAR HELIX 7 CHIRP DS GPS G3N HB.596985 nu este in stoc 3.986,06 lei
HUMMINBIRD SONAR HELIX 7 CHIRP MEGA SI GPS G3N HB.596987 nu este in stoc 5.367,72 lei
MINN KOTA ADAPTOR CABLU MOTOR I-PILOT LINK HB.597629 nu este in stoc 213,54 lei
HUMMINBIRD CABLU ALIMENTARE 9M HB.597635 nu este in stoc 791,56 lei
HUMMINBIRD SONAR HELIX 8 CHIRP MEGA SI+ GPS G4N HB.596922 in stoc 8.093,64 lei
HUMMINBIRD SONAR HELIX 8 CHIRP MEGA DI+ GPS G4N HB.596921 in stoc 7.183,73 lei
HUMMINBIRD SONAR HELIX 9 CHIRP MEGA DI+ GPS G4N HB.596931 nu este in stoc 7.593,19 lei
HUMMINBIRD HELIX 15 CHIRP MEGA SI+, DI+, CHIRP 2D, GPS G4N, W/O TRANSDUCER HB.596915 nu este in stoc 19.558,49 lei
HUMMINBIRD HELIX 15 CHIRP MEGA SI+, DI+, CHIRP 2D, GPS G4N HB.596916 nu este in stoc 21.241,83 lei
HUMMINBIRD HELIX 12 CHIRP MEGA DI+, CHIRP 2D, GPS, G4N, W/O TRANSDUCER HB.596939 nu este in stoc 14.281,02 lei
HUMMINBIRD HELIX 12 CHIRP MEGA SI+, DI+, CHIRP 2D, GPS G4N, W/O TRANSD. HB.596958 nu este in stoc 12.279,22 lei
HUMMINBIRD HELIX 10 CHIRP MEGA SI+, DI+, CHIRP 2D, GPS G4N, W/O TRANSDUCER HB.596963 nu este in stoc 9.458,50 lei
HUMMINBIRD HELIX 10 CHIRP MEGA DI+, CHIRP 2D, GPS, G4N W/O TRANSD: HB.596964 nu este in stoc 9.276,52 lei
HUMMINBIRD HELIX 10 CHIRP 2D, GPS, G4N HB.596965 nu este in stoc 9.413,01 lei
HUMMINBIRD HELIX 10 CHIRP MEGA DI+, CHIRP 2D, GPS, G4N HB.596966 nu este in stoc 10.322,92 lei
HUMMINBIRD HELIX 10 CHIRP MEGA SI+, DI+, CHIRP 2D, GPS G4N HB.596967 in stoc 11.141,84 lei
HUMMINBIRD HELIX 12 CHIRP 2D, GPS, G4N HB.597034 nu este in stoc 13.871,56 lei
HUMMINBIRD HELIX 12 CHIRP MEGA DI+ CHIRP 2D, GPS, G4N HB.597035 nu este in stoc 15.327,42 lei
HUMMINBIRD HELIX 12 CHIRP MEGA SI+, DI+, CHIRP 2D, GPS G4N HB.597038 nu este in stoc 16.191,83 lei
HUMMINBIRD EXTENSIE CABLU EC M10 PT. HELIX HB.597548 nu este in stoc 401,72 lei
HUMMINBIRD SONAR HELIX 5 CHIRP SI GPS G3 HB.596995 in stoc 2.270,22 lei
HUMMINBIRD SONAR HELIX 7 CHIRP MEGA DI GPS G4 HB.597004 in stoc 4.408,51 lei
HUMMINBIRD SONAR HELIX 7 CHIRP MEGA DI GPS G4N HB.597015 in stoc 4.999,95 lei