BINOCLU BUSHNELL BINOCLU 8X42 LEGEND BLACK

1.051,17 lei TVA inclus

Cod producator: BUSHNELL VB.BB842W

Legenda revine, cu un design complet nou. Ergonomia acestuia vă oferă o prindere sigură, cu carcasă mai ușoară decât a predecesorul său. Sistemul optic din sticlă, cu acoperire multiplă, oferă o rezoluție, contrast și transmisie a luminii remarcabile. Combinat cu o construcție impermeabilă IPX-7 testată la 1 metru timp de 30 de secunde și cu strat de protecție RainGuard HD pentru optică, acest binoclu va rezista celor mai dure condiții de utilizare.

- CONSTRUCȚIE IMPERMEABILĂ CU PROTECȚIE LENTILE RAINGUARD: Construcția impermeabilă IPX7 este testată prin scufundare la 1 metru timp de 30 de minute. Combinația dintre clasificarea IPX7 și Rainguard înseamnă că acest binoclu este gata să înfrunte cele mai dure elemente ale naturii.
- SISTEM OPTIC COMPLET MULTI COATED, TOT DIN STICLA: Un sistem optic complet multi-acoperit din sticlă îmbunătățește contrastul, rezoluția și transmisia luminii. Finisajele de înaltă calitate, cauciucul moale la atingere și textura metalului periat oferă performanță într-un design modern, cu aspect deosebit.
- TEXTURA AGRESIVĂ PENTRU PRINZĂ OPTIMĂ ȘI CARCAȘĂ DIN CAUCUC PENTRU PROTECȚIE LA ȘOCURI : Ergonomie, cu cauciuc moale la atingere și textură pentru prindere ușoară. Textura de prindere ușoară de-a lungul părților laterale și puntea binoclului reduce șansa de cădere și oferă o senzație de încredere ... chiar și cu o singură mână.
- CONSTRUCȚIE UȘOARĂ A CORPULUI PENTRU CONFORT LA UTILIZARE TOATĂ ZIUA: Toate elementele optice din sticlă, cu acoperire multiplă, oferă cea mai bună calitate a imaginii din clasă, chiar și în condiții de lumină scăzută. Rotița de focalizare ultra-finată vă permite să vă concentrați rapid asupra subiectului pentru o definiție perfectă atunci când aveți nevoie.
- Adaptare la tripod
- Close Focus (m) 4.57m
- Exit Pupil 5.25mm
- Eye Relief 0.705in
- Lead Free Glass
- Acoperire optică : Fully Multi-Coated
- Sticlă prisme BaK-4
- Tip prisme Roof
- Water Resistant IPX7
- Waterproof/Fogproof IPX7
- Protecție lentile EXO Barrier
- Acoperire Dielectric prisme
- Acoperire Ultrawide Band
- Lead Free Glass

Specificatii:
Tip: Binoclu
Greutate: 615 g
Lungime: 132 mm