arma aer comprimat GAMO FAST SHOT 10X IGT 5,5MM+4x32WR

  • Distribuie pe:

1.773,77 lei TVA inclus

Cod producator: GAMO G.6110037155.FSXIGT

Gamo Replay-10 Maxxim IGT oferă Gamo patentat 10x Quick Shot®, care a devenit deja un referent de piață. Această tehnologie exclusivistă se bazează pe o magazie rotativă multiplă, care permite trăgătorului să tragă de până la 10 ori fără să fie nevoit să încarce cu alice arma de fiecare dată, îmbunătățind autonomia utilizatorului, reducând timpul de reîncărcare și oferind o activitate mai intensă și plăcută. Gamo Replay-10 Maxxim IGT este dotat cu tehnologia IGT, care înlocuiește arcul principal tradițional cu un cilindru pneumatic de ultimă generație, îmbunătățind viteza proiectilului, oferind un nivel de putere mai consistent, reducând eforturile și diminuând vibrațiile nedorite. Include, de asemenea, luneta 4x32 .

Gamo 10x Quick-Shot garantează:

Timpi mai mici de tragere: Această tehnologie inovatoare de reîncărcare rapidă este ideală pentru antrenamentul și testarea disciplinelor de vânătoare.

Îmbunătățirea autonomiei: Uitați de căratul muniției și de pierderea timpului din cauza lipsei de viteză, te concentrezi asupra lucrurilor care contează cu adevărat acolo.

Activități mai dinamice și mai plăcute: Magazia rotativă cu 10 peleți Gamo este pregătită să tragă când aveți nevoie cel mai mult.

Gamo's Replay-10 IGT Maxxim include, de asemenea, cele mai exclusiviste tehnologii:

SWA ™: Amortizorul de șoc Gamo se bazează pe un sistem detașabil, care oferă până la 74% mai multă absorbție decât amortizoarele tradiționale de recul.

RRR ™: Sistemul de reducere a reculului de la Gamo, absoarbe undele de șoc generate de reculul de mare putere, reducând tensiunile interne ale obiectivului până la 100%.

CAT ™: declanșatorul personalizat de la Gamo permite trăgătorului să adapteze etapele 1 și 2 ale declanșatorului, oferind un tir mult mai precis.

Whisper Maxxim®: Acest nou sistem silențios dispune de două camere de amortizare a zgomotului, oferind performante mai silentioase, precum si un design deosebit.

IGT ™: Tehnologia IGT a lui Gamo înlocuiește arcul principal tradițional cu un cilindru pneumatic de ultimă generație, îmbunătățind viteza, asigurând un nivel de putere mai consistent, reducând efortul și diminuând vibrațiile nedorite.

Specificatii:
Tip armă: Carabine
Model: Cal.5,5