arma aer comprimat GAMO CARABINA AER TIR SPORTIV ROADSTER IGT 10X 5,5MM

1.043,73 lei TVA inclus

Cod producator: GAMO G.6110063355.IGT

O serie lărgită de noi tehnologii Whisper Fusion, Inert Gas Technology, un nou pat ergonomic sintetic și noua tehnologie 10x GEN 2. Acest nou sistem multi-shot include magazie orizontală de ultimă oră, făcând-o mai ușoară, cu un profil cu 25% mai compact și mai scăzut,

Cu acest nou sistem de reîncărcare, utilizatorul poate uita să folosească sistemul de ochire, să țintească cu ochii deschiși, dacă dorește. În plus, permite utilizatorului să stabilească montare standard, ceea ce o face compatibilă cu alte scopuri Gamo.


Garanțiile tehnologice 10x GEN2® de la Gamo:

Timpul de tragere: Această tehnologie inovatoare de reîncărcare rapidă este ideală atât pentru tir cât și pentru vânătoare.

Autonomie îmbunătățită: uitați să transportați peleți sau să pierdeți ținta din cauza lipsei de viteză. Pregătește-te pentru deplasare, poartă cât mai multe magazii cu 10 proiectilei de care ai nevoie și concentrează-te pe lucrurile care contează cu adevărat acolo.

Tir mai dinamic și plăcut: Magazia rotativă cu 10 proiectile este gata atunci când ai nevoie cel mai mult.

Roadster IGT 10X GEN2 de la Gamo include, de asemenea, cele mai exclusive tehnologii ale mărcii:

SWA ™: Amortizorul de undă de șoc Gamo se bazează pe un sistem de tampon detașabil care asigură o absorbție de până la 74% mai mult decât plăcuțele tradiționale de recul.

RRR ™: Sistemul de reducere a reculului Gamo absoarbe undele de șoc generate de mișcarea pistoanelor de aer cu putere mare reducând tensiunile interne până la 100%.

CAT ™: declanșatorul de acțiune personalizat al lui Gamo permite trăgătorului să regleze în mod independent prima și a doua etapă a declanșatorului, oferind un tir complet ajustabil.

Whisper Fusion®: Acest nou sistem de amortizare oferă două camere de amortizare a zgomotului, oferind performanțe de cea mai bună calitate.

IGT ™: Tehnologia IGT de la Gamo înlocuiește arcul principal tradițional cu un cilindru pneumatic de ultimă generație, îmbunătățind viteza oferind un nivel de putere mai consistent, reducând eforturile și diminuând vibrațiile nedorite.

Specificatii:
Tip armă: Carabine
Model: Cal.5,5
Greutate: 3,1 kg