TIKKA CARAB. T3X SVAR TST SS 60CM FL PICA 5RD 270W MT

9.748,04 lei TVA inclus

Cod producator: TIKKA V.TFTT2152A73C9G3

T3x Super Varmint este proiectat pentru cel mai eficient nivel balistic pentru vânătoarea varmint.
Căutați o carabină eficientă pentru combatere sau tirul la distanță lungă? Nu mai căuta. T3x Super Varmint oferă o gamă largă de caracteristici ajustabile cu o putere de oprire în foc formidabilă. Țeava grea varmint are un strat de acoperire de tungsten Cerakote, patul este actualizat cu materialul Roughtech, iar un declanșator în două trepte este implicit pentru această armă.
Accesoriile sunt incluse ca standard.

Închizătorul canelat garantează funcționarea în condiții de praf și gheață. Funcționează la fel de uniform, indiferent condițiile de mediu. Țeava canelată scade, de asemenea, greutatea totală a puștii.
Forjarea la rece produce determină producerea de țevi precise și rezistente. În timpul forjării, țevile Tikka sunt bătute uniform din toate părțile pe dorn, transferând profilul canelurilor prelucrate pe suprafața dornului.
Închizător cu acțiune extrem de rigidă, realizat din oțel călit, cu doi pini de blocare. Închizătorul are un unghi de deschidere de 70°, lăsând mult spațiu pentru manipularea lui.
În fiecare situație de tragere, carabina funcționează întotdeauna ușor, când apăsați pe trăgaci. Acesta este motivul pentru care este esențial ca trăgaciul puștii să fie fabricat în conformitate cu toleranțe foarte strânse. Timpul minim de blocare a declanșatorului puștii reduce timpul dintre activarea declanșatorului, ruperea declanșatorului și impactul percutorului asupra cartușului. Acest lucru are ca rezultat un control excelent al declanșatorului puștii și un potențial mai mare de precizie.


- Acoperirea Cerakote ține la distanță abraziunea

- Țeava grea reduce reculul și este mai puțin predispusă la încălzire

Specificatii:
Tip armă: Carabina
Model: Bolt Action
Calibru: 270Win
Lungime ţeavă: 60,0 cm
Sistem de ochire: No Sights
Capacitate magazie: 5+1 nr.cartuşe
Greutate: 4,1 kg