TIKKA CARAB. T3X BATTUE LITE 51CM 3RD 9,3X62

6.658,21 lei TVA inclus

Cod producator: TIKKA V.TF1T40B6603

Sistem de ochire echilibrat, cu fibre optice TruGlo® pentru o țintire rapidă.

Cea mai bună caracteristică a patului sintetic modular este întreținerea ușoară. Acest pat rezistă încercărilor pe teren nefavorabil sau vreme.
Cu un profil light al țevii și un design compact, carabina este ușor de transportat. patul umplut cu spumă nu vă expune la zgomot și este silențios chiar dacă îl loviți cu într-un moment crucial.
Dacă ești o doamnă vânătoriță sau un tânăr vânător și cauți un pat mai scurt, ei bine există. Dacă preferați mai mult oțel inoxidabil decât țeavă brunată, există .
Ce zici de obrăzar reglabil? Există și acesta. Căutați o carabină adevărată, de școală veche, cu vizor deschis? Există peste 300 de variante diferite ale Tikka T3x Lite. Acest lucru face din T3x Lite cel mai popular model datorită adaptabilității sale,
Tikka T3x Lite oferă 19 opțiuni de calibru și lungimi multiple de țevi de la 510 mm la 620 mm (20" - 24").
Forjarea la rece produce țevi precise și rezistente. În timpul forjarii la rece, țevile Tikka iau forma amprentei dornului din interior, transferând imaginea în oglindă a ghinturilor prelucrate pe suprafața dornului. Teava forjată la rece vă oferă o precizie direct din cutie fără a fi nevoie să faceți reglaje suplimentare.

Specificatii:
Tip armă: Carabina
Model: Bolt Action
Calibru: 30.06SPRG
Lungime ţeavă: 51,0 cm
Sistem de ochire: Battue
Capacitate magazie: 3+1 nr.cartuşe
Greutate: 2,9 kg