TIKKA T3X TACT A1 TST 60CM 10RD 223REM NS MT

11.350,17 lei TVA inclus

Cod producator: TIKKA V.TF1T1117A2349G0M

Acesta este instrumentul de vis de precizie pentru tr[g[tori. Carabina care poate să lovească placa de metal de departe. TACT A1 este echipat[ cu caracteristici de care are nevoie un trăgător de precizie. Carabina a trecut teste foarte solicitante în care fiabilitatea operațională și performanța au fost premise pentru a obține standarde de clasă militară.

PERFORMANȚĂ ȘI DURABILITATE SIMPLE
Tikka T3x TACT A1 este creată pentru a satisface cerințele provocatoare ale tirului tactic la distanță lungă. Pușca oferă performanță simplă și robustețe, cu aport potrivit de ajustabilitate și precizie absolută, totul într-un pachet compact. Sistemul patului din aluminiu este ambidextru și oferă o parte din spate pliabilă, cu obrăzar reglabil rapid și lungime reglabilă. Sina Picatinny de pe receptor oferă o bază solidă pentru montarea lunetei de zi și un frontal de tip AR pentru NVD, LAD și alte accesorii. Vârful este filetat pentru atașarea amortizorului. Funcționarea uniformă a închizătorului asigură încărcarea impecabilă din magazie.

- Proiectat pentru tirul la distanță lungă

- Cadrul modular se adaptează nevoilor dumneavoastră

- Conceput pentru a îndeplini cerințele stricte de aplicare a legii

- Sigur pentru a trage și a manevra cu siguranță în două poziții

Această carabină este o dezvoltare specială pentru aplicația de lunetist al forțelor de ordine și a fost făcută pentru a satisface cerințele provocatoare ale tragerii tactice la distanță lungă. T3x TACT A1 oferă performanță simplă și robustețe cu cantitatea potrivită de ajustabilitate și precizie absolută, totul într-un pachet compact.
Sistemul patului din aluminiu este compatibil cu cele mai comune tip AR-15, mânere de pistol și cupe din spate, făcând pușca complet modulară pentru a îndeplini toate cerințele operaționale.
Sina Picatinny MIL-STD-1913 de lungime completă, filet 5/8-24 pentru montarea amortizorului, atașament Picatinny pentru monopied, suport QD din spate pentru sling, distanțiere de reglare LOP, interfața frontală dreaptă și înclinată și interschimbabilă fac ca visele tale să vină adevărate – orice vrei să montezi pe pcarabina ta.
Opțiunile de reglare versatile fac ca arma să se adapteze la poziția ta de tragere.
Forjarea la rece produce țevi precise și durabile. În timpul forjării la rece, țevile Tikka sunt lovite pe toate părțile pea dornul din interiorul țevii, transferând imaginea în oglindă a striurilor prelucrate pe suprafața dornului.
Acțiune extrem de rigidă a închizătorului T3x cu doi pini de blocare. Închizătorull are un ejector cu piston cu arc și un mâner detașabil pentru șînchizător, cu unghi de deschidere de 70°, lăsând mult spațiu pentru manipularea acestuia.
În fiecare situație de tragere, arma se mișcă întotdeauna ușor, mai ales când apăsați pe trăgaci. Acesta este motivul pentru care este esențial ca trăgaciul puștii să fie fabricat în conformitate cu toleranțe foarte strânse. Timpul minim de blocare a declanșatorului puștii reduce timpul dintre activarea declanșatorului și impactul percutorului asupra capsei . Acest lucru are ca rezultat un control excelent al declanșatorului puștii și un potențial mai mare de precizie.
Tikka este o alegere sigură, deoarece este întotdeauna posibil să modificați pușca pentru a se potrivi unei game largi de situații specifice de tragere.

Specificatii:
Tip armă: Carabina
Model: Bolt Action
Calibru: 223Rem