TIKKA T3X SVAR TST SS 60CM ADS PICA 5RD 22-250 NS MT

9.748,04 lei TVA inclus

Cod producator: TIKKA V.TFTT1352A73C9G6

T3x Super Varmint este proiectat pentru cel mai eficient nivel.

T3x Super Varmint oferă o gamă largă de caracteristici ajustabile, cu o putere de oprire formidabilă. Țeava grea varmint are un strat de Tungsten Cerakote, patul este actualizat la material Roughtech, iar un declanșator în două trepte este implicit pentru această pușcă.

BENEFICII CHEIE
Acoperirea Cerakote protejează de zgârieturi

Accesoriile sunt incluse ca standard

Țeava grea reduce reculul și este mai puțin predispus la încălzire

Sigur pentru a trage și a manevra cu siguranță în două poziții

Declanșatorul în două trepte, șina Picatinny, închizătorul canelat, knob-ul închizătorului supradimensionat, partea frontală mai lată, pistolet vertical și piesa obrăzar reglabilă sunt incluse ca standard. Veți avea o gamă largă de caracteristici ajustabile care vă ajută să eliminați dăunătorii din câmp.

Acoperirea cu Tungsten Cerakote rezistă la abraziune și coroziune. În plus, tratamentul de suprafață este foarte subțire.

Țeava grea care Free Floting elimină în mod eficient vibrațiile și rezistă mai bine la încălzire, oferind o performanță la precizie. Există 12 opțiuni de calibru diferite, de la calibre obișnuite varmint la calibre magnum.

Este echipat cu pat Roughtech, iar partea frontală mai lată vă oferă sprijin atunci când executați tir din repaus. Mânerul de pistolet vertical vă ajută să obțineți o aliniere bună a încheieturii din poziția de repaus sau culcat.

Forjarea la rece produce țevi precise și reduse. În timpul forjarii la rece, țevile Tikka sunt bătute din toate părțile pe dornul din interiorul ei, transferând imaginea în oglindă a striurilor prelucrate pe suprafața dornului.

Acțiune extrem de rigidă din oțel călit cu închizător cu doi pini de blocare. Închizătorul are un ejector cu piston cu arc și un mâner detașabil pentru închizător, cu unghi de deschidere de 70°, lăsând mult spațiu pentru manevrare.

În fiecare situație de tragere, carabina se mișcă întotdeauna ușor, mai ales când apăsați pe trăgaci. Acesta este motivul pentru care este esențial ca trăgaciul puștii să fie fabricat în conformitate cu toleranțe foarte strânse.

- Pasul ghinturilor 1:8"

Specificatii:
Tip armă: Carabina
Model: Bolt Action
Calibru: 223Rem
Lungime ţeavă: 60 cm
Sistem de ochire: No Sights
Capacitate magazie: 5+1 nr.cartuşe
Greutate: 3,9 kg