ATN BINOCLU DAY/NIGHT BINOX 4K 25MM 4-16X 3864X2218 WIFI

4.416,32 lei TVA inclus

5.195,67 lei

Cod producator: ATN VAT.DGBNBN4KLRF

SENSOR ULTRA HD CU OPTICA ULTRA HD - Tehnologia 4k Ultra HD, combinată cu procesorul de ultimă generație Dual Core, vă oferă o calitate de neegalat a imaginii cu tonuri de culoare mai bogate și mai vii. Oferă o experiență vizuală nemaiîntâlnite
MOD DE VIZIONARE DE NOAPTE - Obsidian ATN este tehnologia din spatele opticii SMART HD. Alimentat de cea mai avansată arhitectură de procesare a imaginilor digitale din industrie; opticele revoluționare de vedere pe timp de noapte sunt echipate cu senzor 4K Ultra HD de ultimă oră și un procesor Dual Core. Aceste produse avansate din punct de vedere tehnologic vor oferi o calitate a imaginii de neegalat, fără pierderi de rezoluție și de până la 10 ori factor de mărire! Interfața noastră intuitivă oferă operatorului opțiuni de meniu ușor de utilizat, precum și confortul, eficiența și funcționalitatea valoroasă cu două scopuri pe care le-ați dori de la optică.

TEMETRu LASER 1000 Y/M DISTANȚA LA ȚINTĂ ZI SAU NOAPTE
Este integrat un telemetru cu laser, astfel încât acum aveți pachetul de binoclu suprem care are tot ce vă doriți. Nu numai că ai capacitatea de a vedea atât ziua, cât și noaptea. dar acum ai și capacitatea de a măsura ținta cu o precizie absolută pentru a știi cât de departe trebuie să mergi până la următorul tău punct de referință.

ATN RADAR THE SOCIAL WAY TO HUNT - vânatul poate fi etichetat cu un dispozitiv laser compatibil ATN, iar locația țintei va fi afișată automat pe o hartă suprapusă pe telefon și pe dispozitivul dvs. conectat la ATN. Persoanele care folosesc dispozitive ATN Smart vor vedea un mini radar în câmpul lor vizual care oferă direcția și raza de acțiune relativă țintei etichetate. Transformă vânătoarea într-un adevărat sport de echipă. Aflați rapid unde se află grupul dvs. în orice moment. Marchează-ți vânatul și du-te la trofeu.

BALLISTIC INFORMATION EXCHANGE Tehnologia BIX (Ballistic Information Exchange) permite dispozitivelor ATN SMART HD să comunice și să facă schimb de informații. BIX este o încununare a anilor de cercetare și dezvoltare. Această tehnologie permite sistemelor noastre să comunice între ele, schimbând informații valoroase; pentru a facilita o soluție de tragere eliminând reținerea. Simplu de împerecheat, BIX Tech este independent de orice aplicație, astfel încât nu trebuie să vă bazați pe echipamente suplimentare. Sau, dacă nu aveți o lunetă ATN SMART HD, BIX oferă aceleași capabilități cu lunetele tradiționale cu ajutorul aplicației noastre Laser Ballistics.

ÎNREGISTRARE VIDEO — ÎN SHARP 1080P vei surprinde experiențele în calitate 1080p uimitoare o parte obișnuită a aventurilor tale. Gata cu oportunitățile ratate din acel moment o dată în viață. ATN extinde limitele înregistrării video Full HD cu culori bogate și detalii clare. Introduceți cardul micro SD și filmați excursiile fără cabluri USB suplimentare sau dispozitive suplimentare. Aventurile împărtășește-le cu prietenii, familia și pe rețelele sociale!

SINGURUL BINOCULAR DIGITAL CU 120FPS! - Înregistrați la 4K uimitor și la 120 FPS uluitor - Încetinește filmul pentru a vedea fiecare mic detaliu în 4K viu când utilizați post-producție.
VIDEO DUAL STREAM Prin încorporarea unui procesor Dual Core, acum suntem capabili să oferim o experiență mult mai îmbunătățită. Acum, puteți transmite live prin WiFi pe un dispozitiv mobil și puteți înregistra în binoclu în același timp. Fără întârziere sau pierdere de performanță.
ILUMINARE IR INCORPORATĂ - S-a îmbunătățit puterea IR în noul BinoX 4K, oferind o gamă mai bună pentru întuneric total și performanță îmbunătățită.
CONSUM DE ENERGIE ULTRA SCĂZUT - Noua baterie internă litiu-ion vă va ține la vânătoare până seara târziu sau în acele ore de dimineață devreme, cu o autonomie incredibilă de peste 15 ore.
AJUSTARE INTERPUPILARĂ - La fel ca binoclul dumneavoastră standard, binoclul ATN este proiectat cu ajustare confortabilă a ochilor și ajustare interpupilară, astfel încât oricine să poată folosi acest binoclu digital.

- Senzor : IR iluminator - ATN 4K M265 Sensor 3864 (H) x 2218 (V)
- Magnificatie : 4-16x
- Unghi de vizibilitate : 6grade
- Câmp vizual @ 1000 yards: 220ft
- Diametrul obiectiv: 40mm
- Rezoluție sistem : 600 lp/mm
- Rezoluție display: 1280x720x2
- Distanță interpupilă: 60-70 mm
- Distanță ocular-ochi: 10-30 mm
- Focus: 10 ft - ∞
- IR illuminator
- Laser Range Finder
- Precizie : ± 1 y/m
- Distanță : 5-1000 y/m
- Rezoluție video recorder: 1080p @ 30/60/120**
- IP rating : rezistent la apă
- Reîncărcare USB, încărcător tip C
- WiFi (Streaming, Gallery, & Controls) iOS & Android
- Bluetooth
- 3D Accelerometer
- 3D Gyroscope
- 3D Magnetometer
- E-Barometer
- Smart Range Finder
- E-Compass
- Smooth Zoom
- Night Vision Mode
- Microfon
- Micro SD Card 4 - 64 Gb
- Acumulator (Li-ion) 15+ hrs
- Temperatura de funcționare -20°F ... +120°F / -28°C ... 48°C
- Dimensiuni 9.4" x 5" x 2.6" / 240x128x67 mm
- Greutate 2.5 lb / 1.12 kg