SISTEM QDC+ PT. LUNETE BLASER B2

1.312,59 lei TVA inclus

Cod producator: BLASER VBL.80111145

Cu acest instrument puteți selecta inelul de reglare rapidă QDC+ pentru luneta dvs.Blaser, pentru a se potrivi cu arma și muniția dvs.

Pur și simplu selectați luneta și muniția Blaser din meniu. Programul calculează apoi traiectoria și vă oferă inelul potrivit pentru QDC+.

Pentru a obține rezultate și mai precise, toate valorile de intrare (înălțimea, altitudinea de zbor, temperatura, umiditatea, viteza la burlan și coeficientul balistic) pot fi suprascrise și astfel ajustate individual.

În special, este recomandabil să măsurați viteza de declanșare a încărcăturii respective cu propria carabină și să introduceți valoarea măsurată. Prin introducerea vitezei la foc și a coeficientului balistic, inelul din dreapta poate fi selectat și pentru muniția care nu este setată în meniu.

Dacă aveți deja date despre traiectorie, le puteți introduce direct sub „Utilizați valorile măsurate”. Se poate introduce fie căderea glonțului în cm pentru distanța respectivă, fie numărul de clicuri necesare pentru distanța respectivă. Rezultatul este calculat până la cea mai îndepărtată distanță pentru care au fost introduse valori.

În urma calculului, veți primi o recomandare pentru inelul din dreapta, o reprezentare a curbelor balistice ale celor 10 inele disponibile cu o reprezentare a traiectoriei muniției dvs. și un tabel cu datele traiectoriei. Acest tabel arată abaterea maximă a traiectoriei calculate de la inelul recomandat în centimetri pe țintă la distanța respectivă. Acest lucru permite o evaluare a distanței până la care inelul selectat descrie traiectoria reală suficient de precis pentru a lovi ținta în mod precis.

Atenție: Vă rugăm să verificați întotdeauna rezultatul testând ftirul cu inelul selectat înainte de a-l folosi pentru vânătoare și rețineți că distanța utilă de tragere în practică poate fi limitată de diverși factori.

- Greutate 0,071kg