LANSETA SPINNING OKUMA 2BUC.PCH AIR SPIN 2,72M/8-35G

  • Distribuie pe:

399,89 lei TVA inclus

Cod producator: OKUMA O.OKR.PCHAS902M

PCH Air Spin este o lanseta cu actiune fast, realizată pe un blank subțire care permite un control bun asupra evoluției nălucilor în timpul recuperărilor. Lanseta este echipată cu inele Fuji Alconite, mandrină de ultimă generație si mâner splitat finisat EVA combinat cu plută. Finisajul special antiderapant din zona cotorului confera o priză foarte bună, chiar și atunci când avem mâinile ude.

Fabricarea blank-ului este cel mai important proces atunci cand greutatea, rezistenta si actiunea sunt factori importanti in acapararea tuturor tehnicilor si claselor de momeli utilizate in spinning sau casting, implicit a tipurilor diverse de specimene specifice disciplinei.

Folosind tehnologia UFR ( Ultimate Flex Reinforcment ) blank-urile seriei sunt de 3 ori mai rezistente fata de modelele traditionale, remarcandu-se prin senzitivitate si o masa impresionant de scazuta.

Rezistenta in drill nu tine doar de calitatea tonsoanelor, inelele montate pe blank fiind la fel de importante pentru succes. In acest caz s-a utilizat un model Fuji cu rama din otel 316 si pastila Alconite. Caracteristicile inelelor fac posibila utilizarea atat a liiniilor de pescuit textile cat si a celor de tip monofilament fara a le deteriora. Designul antitangle al inelului de varf impiedica incurcarea firului si permite o alunecare lina a firului in lanseu.

Sectiunea inferioara a blank-ului primeste si ea echipari de ultima generatie. Mandrina cooptata este de tip Skeleton si transmite precis vibratiile transmise in blank. Designul permite montarea unui numar variat de mulinete de spinning. Aceasta se continua cu un maner split-grip, finisat cu spuma EVA. Lungimea manerelor si materialul montat pe acestea mentin nivelul de manevrabilitate ridicat, pe durate lungi de timp si cu efort minim.

Desi atentia este clar indreptata catre performantele seriei, PCH Air nu duce lipsa de eleganta. Designul clasic, textura oferita de tiparul carbonului si insertiile grafice, subtil pozitionate, se alatura profilului de succes a noii game Okuma.

Lungimile alese si intervalele de putere sunt gandite sa ofere pescarilor configuratii competitive pentru toate stilurile continentale de pescuit light si ultra-light.

Tehnologii:

Ultimate Flex Reinforced - UFR, aceasta tehnologie ii ofera varfului lansetei o flexibilitate crescuta si o senzitivitate impresionanta, rezistenta fiind, de asemenea, remarcabila, datorita dispunerii de fibre de carbon pe axa longitudinala a lansetei.
Caracteristici:

Blank: fibre de carbon High Modulus;
Inele Fuji Alconite;
Actiune Fast;
Mandrina Fuji Skeleton;
Maner cu finisaje EVA si detalii din pluta;

Combinația dintre mâner și mandrina ergonomică Fuji are ca rezultat un nivel sporit de sensibilitate (cele mai fine semnale sunt transmise în brațul pescarului). Blankul din carbon Hi-Modulus este ranforsat și se comportă excelent la torsiune, dispune de o rezervă de putere suficientă și prin urmare permite lanseuri precise la distanțe considerabile.

Inelele ușoare cu pastile ceramice sunt rezistente la frecarea cu firul textil, permițând culisarea ușoară a firului, eliminând riscul formării buclelor nedorite. Lansetele PCH Air Spin dispun de tehnolgie Ultimate Matrix Reinforcement si Ultimate Flex Reinforcement (tehnologie ce ofera o rezistență și o putere de trei ori mai mare la sarcină față de lansetele obișnuite). Lansetele se comercializează împreună cu husa din material textil.


- Material blank: carbon Hi-Modulus;
- Inele Fuji Alconite;
- Mandrina ergonomica Fuji;
- Maner cu finisaj EVA premium și plută
- Husa de transport.

Specificatii:
Lungime: 272 cm
Numar tronsoane: 2
Lungime tronsoane: 139 cm
Putere de aruncare: 8-35 g
Numar inele: 9