LUNETA BLASER B2 1,7-10X42 IC

8.449,19 lei TVA inclus

Cod producator: BLASER VBL.80114784

Luneta Blaser B2 1.7-10x42 iC este potrivită pentru vânătoarea la goană, dar mărirea de 10x și diametrul obiectivului de 42 mm îi permit să fie folosită și pentru tirul la distanțe medii, ceea ce îl face un companion de încredere pentru vânătoarea de munte. Lungimea totală a lunetelor Blaser B2 este mai scurtă decât a celor din aceeași clasă, fiind extrem de compacte. Chiar și în condiții grele de vânătoare, poate fi montată rapid și ușor în doar câțiva pași.

Lentilele de înaltă calitate asigură o transmisie a luminii de 94% ziua și 92% noaptea și au un strat hidrofob SLP.

Un reticulul subțire, strălucitor, de lumină naturală, cu iluminare (fibră optică) este situat în al doilea plan focal.

Toate lunetele Blaser B2 sunt echipate cu sistemul de control al luminii (iC), care combină comenzile carabinelor Blaser R8 și vizorul optic. Carabinele echipate cu acest sistem vă permit să activați automat iluminarea marcajului de țintire atunci când arma este armată. Senzorul de pe vizor reacționează la poziția pârghiei de armare (glisor), pornind și stingând iluminarea marcajului de vizor. Când utilizați o lunetă pe carabină fără comutator iC, iluminarea este activată manual.

Corpul robust al lunetei este suficient de rezistent la șocuri pentru a fi utilizat cu arme de calibru mare, impermeabil la o adâncime de 5 metri și umplut cu azot, ceea ce previne formarea condensului intern.

- Corp umplut cu Azot
- Rezistă la apă 5m
- Diametrul exterior al lentilei: 48 mm
- Lentila cu filet interior: M46x0,75
- Diametru exterior ocular: 46 mm

Specificatii:
Tip: Lunete
Greutate: 680 g
Lungime: 315 mm
Câmp vizual: 24-4 m@100m
Corecţie dioptrie: -3 / +2 dpt dpt.
Diametrul cercului luminos pe ocular: 9,8 - 4,2 mm
Distanţa optimă ocular-ochi: 90 mm
Ajustare / click: 1 cm@100m