BLASER LUNETA B2 2-12X50 IC

  • Distribuie pe:

9.264,28 lei TVA inclus

Cod producator: BLASER VBL.80110896

Seria lunetelor Blaser B2 oferă un design compact și rezistent fiind proiectate de la zero pentru vânătoarea în crepuscul. Chiar și în condiții nefavorabile pe teren, un dispozitiv de fixare poate fi atașat cu ușurință pe toate lunetele B2 datorită unui sistem inovator de montaj. Acest design de montare elimină necesitatea de a scoate capacul flip-cover de pe lunetă și oferă o interfață solidă între dispozitivul de fixare și optică, asigurând o acuratețe repetabilă. Compatibilitatea lunetei B2 cu montajele este îmbunătățită și mai mult de lungimea redusă, cu până la 4 centimetri mai scurtă decât lunetele dintr-o clasă similară. Acest lucru promovează montarea optimă și poziționează comenzile montajului la îndemâna utilizatorului. Nu numai că lungimea totală scurtă se potrivește mai bine cu utilizarea clips-ului pe dispozitive, dar optimizează și caracteristicile de manevrare ale armei, prin deplasarea centrului de greutate mai aproape de trăgător, făcând astfel carabina să se așeze mai sigur atunci când trageți. Un avantaj suplimentar al dimensiunii compacte este raza scurtă de mișcare a lentilelor mobile ale lentilei, care are ca rezultat o precizie mecanică îmbunătățită și o schimbare mai stabilă a punctului de impact la schimbarea măririi.

Pe lângă compatibilitatea cu montajele rapide și dimensiunea compactă, seria B2 Riflescope oferă robustețe remarcabilă, performanță optică premium și o gamă largă de caracteristici exclusiviste Blaser. Fiecare lunetă din linia B2 este supusă la niveluri extreme de solicitare în timpul proiectării, cu teste precum rezistența la șoc și recul efectuate cu un dispozitiv de fixare instalat. Elementele interne ale lunetei de pușcă B2 sunt la fel de impresionante datorită unui mecanism de reglare excepțional de precis realizat în întregime din metal. Una dintre caracteristicile exclusive ale lui B2 este QDC+ (Quick Distance Control) care încorporează 10 inele de elevație interschimbabile concepute pentru cartușe și încărcături specifice, rezultând o precizie rapidă și de neegalat la distanțe de până la 500 de metri. În plus, toate lunetele din seria B2 vin cu lentile speciale fabricate din fluor pentru a oferi franjuri de culoare minime, detalii clare și o transmisie excelentă a luminii din amurg până în zori.

Caracteristici
- Disponibil în configurații 1-6x24, 2-15x50 și 2,5-15x56
- Proiectat special pentru vânătoarea în crepuscul și pentru utilizare cu montaje rapide
- Lungime totală scurtă – cu până la 4 centimetri mai scurtă decât lunetele dintr-o clasă similară
- Mută centrul de greutate către trăgător pentru o mai mare stabilitate la țintire
- Design extrem de durabil, rezistă cu ușurință la șocuri și recul
- QDC+ (Control rapid al distanței) – Încorporează 10 inele de elevație interschimbabile proiectate pentru cartușe și sarcini specifice, rezultând o precizie rapidă și de neegalat la distanțe de până la 500 de metri
- Activarea automată a reticulului iluminat
- Transmisie de lumină 94%
- Diametrul tub 30mm
- Diametrul obiectiv 50mm

Specificatii:
Tip: Lunete
Greutate: 759 g
Lungime: 330 mm
Câmp vizual: 20 - 3.3@ m@100m
Diametrul cercului luminos pe ocular: 9,8 - 4,2 mm
Distanţa optimă ocular-ochi: 90 mm
Ajustare / click: 1 cm@100m