ZEISS LUNETA V8 M 1,8-14X50/IR60 ASV

15.840,05 lei TVA inclus

Cod producator: ZEISS VZ.M522110ASV.60

Combinația dintre intervalul maxim de zoom, cea mai strălucitoare optică și ușurința la utilizare face ca ZEISS V8 să fie cea mai bună lunetă universală pentru toate distanțele și situațiile - indiferent dacă sunteți la o vânătoare la goană, la picior, la pândă sau la tirul la distanță mare. Indiferent de aplicația dvs. la vânătoare, ZEISS V8 este cea mai bună lunetă super-zoom a companiei, ce permite reacții rapide și flexibilitate maximă. Conceput pentru a asigura succesul maxim la vânătoare.

La cel mai mic factor de mărire, câmpul vizual este cel mai larg, permițând vânătorului să vadă mai mult împrejurimile. În general, un câmp vizual larg permite vizarea rapidă a țintei și oferă vânătorului cea mai mare vizibilitate a întregului mediu din jurul țintei.

Cu factorul de mărire variind de la 1,8x până la 14x, acest model V8 ar fi considerat cel mai versatil de la ZEISS.

Secretul din spatele preciziei lunetelor ZEISS este punctul lor ultra-fin iluminat și acoperirea sa extrem de scăzută a țintei. Cu doar o fracțiune din grosimea unui fir de păr uman, sistemul cu fibră optică oferă cel mai fin punct iluminat din lume – o acoperire a țintei de 3,3 milimetri la 100 de metri este rezultat uluitor (V8 și V6 @20x). Precizie pură pentru cele mai mici ținte și cele mai mari distanțe.

Acoperirea ZEISS T* este o garanție a imaginilor strălucitoare, cu contrast ridicat, pe care le veți experimenta mai ales în condiții nefavorabile de lumină și în amurg. În spatele acestuia, însă, nu există o formulă specifică pentru construirea straturilor. În schimb, este o tehnologie care este ajustată în mod constant pentru a se potrivi noilor materiale și cerințe de sticlă, care variază de la lentilă la lentilă.

Există întotdeauna lucruri interesante de observat în natură – chiar și pe vreme umedă. Acesta este motivul pentru care ZEISS a dezvoltat LotuTec®. O acoperire pentru lentilele binoclurilor și lunetelor care permite o vedere clară în orice condiții meteorologice.

Butonul de control al iluminării multifuncțional este cel mai avansat sistem de iluminare a reticului de pe piață. Poate fi operat rapid, silențios și intuitiv chiar și cu mănuși. Iluminarea se dezactivează automat imediat ce puneți arma jos. Se reactivează de îndată ce țintiți, o caracteristică care economisește timp și energie – și asigură o soluție de vizare imediată și perfectă în orice condiții de iluminare.

Specificatii:
Tip: Lunete
Factor crepuscular: 5.1 – 26
Greutate: 750 g
Lungime: 343 mm
Câmp vizual: 23 – 3.1 m (69 – 9 ft) m@100m
Corecţie dioptrie: − 3.5 | + 2 dpt dpt.
Diametrul cercului luminos pe ocular: 10.3 – 3.7 mm
Distanţa optimă ocular-ochi: 92 mm
Ajustare / click: 1 cm@100m
Ajustare: 0,31 (verical) 0,20 (lateral) m@100m