SHIMANO MINCIOG TX-PLUS 1,90M 2+2BUC

  • Distribuie pe:

554,23 lei TVA inclus

Cod producator: SHIMANO SH.TXPLNP42

Shimano TX Plus Landing Net este un minciog cu deschidere mare, special conceput pentru pescuitul crapului. Cadrul acestuia este realizat din carbon sporind durabilitatea acestuia pe parcurs. De asemenea cadrul, fiind realizat din carbon, prezinta o greutate mult mai redusa decat celelalte mincioguri existente pe piata actuala. Beneficiaza de un spreader block rezistent, prelucrat CNC, din aliaj metalic, ce isi va mentine rigiditatea.

Manerul minciogului este fabricat din carbon ranforsat 3K, echipa Shimano asigurandu-se ca va mentine o rezistenta sporita la tensiune. Este prevazut cu o parte finisata cu shrink tube extrem de aderenta, ce va oferi o priza mult mai buna pe toata durata utilizarii. Un aspect ce diferentiaza acest minciog de restul modelelor conventionale este faptul ca vine insotit de o extensie de maner de 76cm, oferind posibilitatea de a fi utilizat chiar si in cadrul partidelor de pescuit din ambarcatiune.

Plasa este realizata dintr-un material fish-friendly, ce reduce substantial riscul de incurcare. Aceasta este extrem de usor de curatat si nu va retine mirosurile neplacute. Shimano TX Plus Landing Net este o alegere exceptionala pentru pescuitul crapilor, ce se remarca pe piata actuala prin rezistenta exceptionala si materialele folosite in realizarea sa.

- Maner din carbon ranforsat 3K;
- Maner finisat cu shrink tube;
- Plasa moale, "fish friendly";
- Forma triunghiulara;
- Spreader block prelucrat CNC, din aliaj metalic.
- Nr.tronsoane: 2;
- Lungime: 1.85m;
- Culoare: Black.