BUSHNELL RED DOT SIGHT TRS 125 1X22 BLACK

1.056,22 lei TVA inclus

Cod producator: BUSHNELL VB.TRS125

Dispozitivul de ochire Red Dot TRS-125 se bazează pe modelul predecesor, cu control digital cu buton, temporizator de 12 ore selectabil de utilizator și peste 15.000 de ore de funcționare a bateriei. O carcasă monolitică cu clasificare IPX7 și un suport rezistent cu profil redus, cu montaj detașabil, scheletizat, înalt, oferă vizibilitate.

TRS-125 are un punct eficient și clar de 3 MOA cu 10 setări de luminozitate care oferă până la 15.000 de ore de viață a bateriei. LED-ul cu sursă punctiformă creează un fascicul curat care produce un punct puternic de zi, luminos, fără a pierde energie.

Comenzile operabile din buton nu numai că vă oferă opțiunea unor 10 setări de luminozitate, dar vă oferă și posibilitatea de a activa sau dezactiva oprirea automată la 12 ore dacă doriți să o utilizați în scopuri defensive. Când este pornit, temporizatorul oprește automat unitatea după 12 ore. Logica integrată a opticii facilitează determinarea în ce stare se află optica; 4 impulsuri de puncte rapide pentru a indica temporizatorul este activ sau 3 impulsuri lente pentru a indica oprirea.

TRS-125 vine cu o montură în stil Weaver cu profil redus și înălțător, este rezistent la apă IPX7.

Specificatii:
Tip: Sisteme de ochire virtuale