BALLISTOL SPRAY AUTOAPARARE PIPER-JET 50ML

  • Distribuie pe:

30,37 lei TVA inclus

Cod producator: BALLISTOL VK.24430.RO

Cele mai importante caracteristici:
Spray cu piper sub formă de jet. Concentrație puternică de substanță activă capsaicină alcalină (OC).
Apărare eficientă împotriva agresorilor, împiedică atacatorul să revină. Efectul de cateva ore (in functie de cantitatea de gaz folosita).
Nu provoacă vătămări corporale (dacă este utilizat în conformitate cu instrucțiunile).
Gaz pe bază de piper natural.
Duză de gaz ejectează iritantul sub formă de jet. Substanța activă se lipește de suprafață și asigură că efetul durează mai mult.
Raza eficientă de până la 1,5 metri.
Protecție împotriva utilizării accidentale a gazului.
Utilizare multiplă.
Foarte usor de folosit.
Nu contine freon.
Sigur pentru mediu.
Include o clemă pentru fixare.

Date tehnice:

- Tip de agent activ: OLORESIN CAPSICUM - solutie naturala de piper 10%
- Tip de gaz: piper
- Tip duză: Jet
- Capacitate: 3 x 50 ml
- Dimensiuni: 112mm x 35mm
- Raza eficientă: 1,5 m
- Raza maximă de acțiune: 4 metri în funcție de condițiile atmosferice.
- Număr de pulverizări - aproximativ 4

Îndreptați direct către atacator la înălțimea pieptului sau a feței și apăsați butonul supapei de pulverizare.
Pulverizați la o distanță de cel mult 1,5 metri.
Nu vă apropiați de atacator în timp ce pulverizați substanța.
Direcția fluxului de gaz trebuie corectată.
Păstrați o distanță de siguranță atunci când îl utilizați.
Gama eficientă a iritantului depinde de condițiile meteorologice precum ploaie, vânt.
Gazul nu trebuie păstrat în locuri greu accesibile.
Protejați recipientul împotriva deteriorărilor mecanice (de exemplu, chei) și a temperaturilor peste 50°C (de exemplu, într-o mașină).
Produsul conține informații despre cum să acordați asistență premedicală.
Utilizați numai în caz de autoapărare, doar pentru a vă apăra împotriva atacatorilor sau a animalelor agresive.
În caz de contact cu gazul, clătiți fața și ochii cu apă rece. Nu frecați. Simptomele de mai sus dispar după aproximativ 45 de minute.
După utilizare, se recomandă achiziționarea unui nou recipient, indiferent de cantitatea de iritant rămasă în recipient.
Atenţie:

Produsul conține un iritant OC, adică oleoresin capsicum, adică capsaicină alcalină, care, la contact, provoacă o reacție alergică puternică, cum ar fi lacrimare, roșeață a pielii, arsuri puternice a mucoasei oculare și iritarea tractului respirator.

Nu aveți nevoie de nicio permisiune pentru a utiliza spray cu piper.


Descriere detaliata:
Gaz piper „KO PFEFFER JET” KLEVER este un spray cu piper cu o formulă de 2.000.000 SHU.

Spray-ul cu piper la îndemână sub formă de jet vă permite să vă apărați împotriva unui atacator agresiv sau a unui grup de agresori, tot în stare indicativă sau sub influența substanțelor psihoactive. Sprayul cu piper garantează, de asemenea, o apărare eficientă împotriva animalelor agresive. Spray-ul cu piper asigură o întoarcere în siguranță acasă. Este de mare ajutor în astfel de circumstanțe precum manifestări, proteste, pichete, parade, plimbări solitare, sporturi individuale în teren.

Un contact de 1-2 secunde cu o substanță iritantă este suficient pentru a incapacita un atacator timp de până la 25-30 de minute. Componentele gazului provoacă afectarea temporară a vederii și iritația conjunctivală. Un alt efect al folosirii gazului este iritarea sistemului respirator.

Duza ejectează iritantul sub formă de jet de gel, care este cel mai puțin susceptibil la intemperii, spre deosebire de nor, care dispersează agentul de amorțire. Fluxul de gel are, de asemenea, o gamă și o eficiență mai mare, deoarece întregul conținut ajunge la țintă.

Duza ejectează iritantul sub formă de jet. În funcție de cantitatea de gaz utilizată, durata de funcționare a acestuia poate fi de până la câteva ore. Spray-ul cu piper utilizat în conformitate cu utilizarea și cu instrucțiunile prevăzute nu provoacă vătămări corporale sau alte efecte nedorite.

Capul cu clema este realizat dintr-un polimer rezistent la deteriorarea mecanica. Forma sa adecvată permite utilizarea rapidă și, în același timp, protejează împotriva utilizării accidentale datorită protecției corespunzătoare. Construcția capului garantează repetabilitatea fluxului de gaz (gamă) și facilitează apărarea eficientă și eficientă.

Aerosol spray cu piper nu conține freon și se oxidează sub influența luminii în câteva zile. Este sigur pentru mediu deoarece este biodegradabil.