JACKALL VOBLER TN50 5,2CM/9G NOIKE PIERO

  • Distribuie pe:

94,49 lei TVA inclus

Cod producator: JACKALL JA.807126204

Poziție stabilă la evoluție și capacitate de lansare mare, capacitate excelentă de scanare a structurilor. Seria TN are caracteristici de excepție, precum răspunsul bun la recuperare. Există o gamă extinsă de 5 dimensiuni de 50/60/65/70/80 și diferite versiuni ale structurii interne, fiind foarte solicitată nu numai în Japonia, ci și în alte țări din întreaga lume pentru mulți ani.

Cea mai importantă caracteristică a voblerelor TN este OMS (Out Metal System) reprezentând lestul pentru care s-a utilizat un material de wolfram, cu greutate specifică ridicată, fixat în partea din față. Se obține o acțiune stabilă de zbor la toate vitezele de aruncare, putând fi activate pe recuperare foarte lentă până la rapidă, prezentând o capacitate excelentă de detectare a structurilor și un răspuns agil la repoziționare.

În plus, chiar dacă dimensiunea corpului este aceeași, va fi posibilă extinderea gamei de pescuit prin utilizarea diferitelor versiuni, cum ar fi originalul, care stă la baza tuturor, silențios eficient în condiții de presiune ridicată.

TN / 50 este un atu care generează prezentări indiferent de dimensiunea bass-ului. Este timpul să mai activați un pește într-un iaz sau în situație de presiune ridicată.

Specificatii:
Tip nălucă: Voblere Rattlin
Model nălucă: Sinking
Lungime: 5,2 cm
Greutate: 9,0 g
Culoare: Noike Piero
Mărime cârlig sau ancoră: #8