ALLROUNDMARIN SUPORT RAILBLAZA PT.CAMERA (02-4053-11)

96,63 lei TVA inclus

Cod producator: ALLROUNDMARIN RB.915122

Adaptorul pentru cameră de la RAILBLAZA este opțiunea sigură pentru afixa camera video sau GoPro pe orice caiac, canoe, barcă de pescuit, iaht s.a.

Este un mod ușor de a-ți monta rapid dispozitivul de înregistrare în siguranță oriunde. Dacă doriți să schimbați unghiul de fotografiere, vertical sau orizontal sau pur și simplu să detașați aparatul foto pentru instantanee din mână, aceasta este modalitatea rapidă și ușoară de a realiza acest lucru. Pur și simplu atașați dispozitivul cu aceast montaj și aceasta va fi fixată în orice tip RAILBLAZA StarPort, SidePort, RIBPort sau RailMount.

Acest accesoriu pentru montaj pe camerele RAILBLAZA este dotat și cu un adaptor pentru trepied în stil GoPro, care vă permite să vă montați produsele GoPro sau alte mărci de camere digitale cunoscute.
Adaptorul este ușor de reglat, transportat, îndepărtat sau depozitat în câteva secunde, în funcție de nevoile dvs. Dacă trebuie să părăsiți în grabă ambarcațiunea, deconectați orice accesoriu RAILBLAZA pentru a-l păstra în siguranță în portbagajul mașinii.