BUSHNELL CAMERA VIDEO DUAL CORE NO GLOW 30MP

1.578,96 lei TVA inclus

Cod producator: BUSHNELL VB.11.9977C

Tehnologia CORE ™ Dual Sensor (DS) vă oferă doi senzori de imagine - unul optimizat pentru imagini mai clare și mai bogate în timpul zilei și altul optimizat pentru imagini cu iluminare consistentă și suplimentară pe timp de noapte.

Imagini de înaltă calitate zi sau noapte - senzori duali (DS) pentru imagini mai clare, mai bogate în timpul zilei și contrast mai mare, imagini mai detaliate pe timp de noapte.
- 80 ft. Night Range - Imagini nocturne cu contrast ridicat.
- Rezistent la intemperii și robust - Construit pentru a rezista căldurii, frigului, dinților și ghearelor pe care Mama Natură le aruncă asupra sa.
- Fără strălucire - Aproape invizibilă pentru ochiul uman, fără lumină emisă în timpul fotografierii și a filmării, făcându-l excelent pentru utilizările sălbatice și securitate.
- Majoritatea camerelor de urmărire folosesc un singur senzor de imagine pentru a captura imagini 24 de ore pe zi. Tehnologia CORE Dual Sensor (DS) vă oferă doi senzori de imagine unul optimizat pentru imagini mai clare și mai bogate în timpul zilei și altul optimizat pentru imagini cu iluminare consistentă și suplimentară pe timp de noapte.

Senzori de imagine duali pentru imagini de înaltă calitate zi și noapte
Gama de noapte de 80 ft
30 megapixeli
Viteză de declanșare de 0,2 secunde
Ecran LCD cu recenzie color în cameră
Rată de declanșare de 0,6 secunde
Video 1080p la 60 fps + audio
Durată de viață a bateriei de 1 an
Carcasa bateriei amovibilă