KORDA ATRACTANT GOO PANGO SUPREME 115ML

95,26 lei TVA inclus

Cod producator: KORDA A0.GOO52

Pango Supreme Goo este un amestec secret fantastic de fructe citrice. Împreună, creează un gust acru și acid care atrage în mod vizibil crapii. Pango Supreme apare ca evoluția naturală față de predecesorul său, Mangonana Supreme, reaprinzând esența de neegalat a mango-ului. Prin teste ample, s-a dovedit a fi extrem de eficient în obținerea de prezentări rapide, chiar și atunci când este folosit peste paturi mari de nadă. Pango Supreme Goo este distinct, atragând peștii cu aroma sa irezistibilă.

„Reacția pe care am avut-o la Pango Supreme Goo îmi amintește de aceeași reacție pe care am avut-o când am folosit Isotonic Supreme pentru prima dată... și știm cu toții cum a mers.” Neil Spooner

Pango Supreme Goo este galben și oferă glazura perfectă de momeală pentru cârlig, plus creează un nor galben atrăgător în apă. Fiecare strat va crește timpul de scurgere, așa că se recomandă înmuierea și reaplicarea în timp. Poate fi folosit atât pe nadă cât și pe momelile de cârlig. Amestecul de fructe exotice creează o sinergie care declanșează răspunsuri de hrănire, asigurând că momeala dumneavoastră rămâne irezistibilă pentru pește.

Amestecarea mai multor arome Goo pentru a crea combinații personalizate a dus la capturi mari pentru echipa Monster Carp de-a lungul anilor. De ce să nu încercați să utilizați Isotonic Supreme cu Pango Supreme pentru un amestec Pango-tonic.

- Flacon 115ml