KORDA ATRACTANT GOO TROPICAL SUPREME 115ML

GOO TROPICAL SUPREME 115ML

95,26 lei TVA inclus

Cod producator: KORDA A0.GOO53

Tropical Supreme este o completare puternică la arsenalul tău de pescuit, realizată cu precizie folosind un amestec tropical de arome de citrice dulci și acrișoare. Mirosul delicios pe care îl obțineți la deschiderea sticlei este puternic, acest atractant lichid emană o aromă irezistibilă care se răspândește departe în apă, atrăgând peștii pe patul de nadă cu parfumul său tentant.

Am selectat cu atenție un amestec de arome puternice, pline de citrice, care combină aroma irezistibilă a fructelor tropicale cu eficacitatea dovedită a tehnologiei Kiana Carp Goo. Conceput pentru a provoca reacții de hrănire, Tropical Supreme oferă o experiență senzorială căreia peștii pur și simplu nu îi pot rezista.

De-a lungul anilor, am învățat „magia” aromelor de citrice din gama GOO și, de aceea, atât de multe dintre arome conțin aceste ingrediente și atractanți dulci, acide, citrice.

Tropical Goo Supreme este galben și îți va schimba culoarea momelii de cârlig atunci când este aplicată, la fel ca și celelalte variante de Goo. Această variantă „Supreme” de la Goo are o consistență mai subțire, care îi permite să înmoaie miezul momelilor tale de cârlig sau să acopere perfect nada. Indiferent dacă preferați boilies, peleți sau particule, aplicați pur și simplu un strat generos de Tropical Goo Supreme pentru a spori atractivitatea momelii și a crește șansele de succes.

- Ambalaj flacon 115ml