KORDA ATRACTANT GOO MURLBERRY SUPREME 115ML

GOO MURLBERRY SUPREME 115ML

95,26 lei TVA inclus

Cod producator: KORDA A0.GOO54

Mulberry Supreme Goo este inspirat de profilul emblematic de pescuit la crap, dulce și fructat Mulberry, care a fost folosit cu mare succes zeci de ani. Acest parfum clasic este vibrant, îmbietor și recunoscut instantaneu prin nuanțe florale, ai putea spune că miroase a pescuit la crap.

Mirosul și aroma Mulberry Supreme Goo sunt cu adevărat complexe și originale. Kiana a reimaginat acest ingredient clasic, creând un parfum bogat, delicios, care îl diferențiază de restul gamei. Oferă un echilibru de dulceață și picant, ceea ce îl diferențiază de gama existentă de Kiana "berry" Goo. Are o dulceață suculentă și o aciditate subtilă combinată cu nuanțe florale.

Mulberry Supreme Goo este o culoare violet bogată, care oglindește fructele pe care se bazează aroma. Creează o nuanță mov subtilă în apă și îți va schimba culoarea momelii de cârlig atunci când se înmoaie, devenind mai intensă cu cât se lasă mai mult la înmuiat. Fiind o variantă „Supreme”, are o consistență mai subțire care îi permite să se înmoaie miezul momelilor tale de cârlig și/sau să acopere perfect nada.

Mulberry Supreme este o evoluție revoluționară în ceea ce privește atractanții de pește, care duce renumitele capacități de prindere la nivel fără precedent. Cu aroma sa unică, Mulberry Supreme reprezintă o nouă direcție pentru aromele Kiana cu mirosul și gustul său distinctiv, oferind pescarilor o nouă armă puternică în căutările lor de a prinde pește.

- Ambalaj flacon 115ml