Arrow la Blaser International Distributors Cup - Arrow

 

În perioada 10-11 iulie, Arrow International a participat la competiția amicală destinată distribuitorilor europeni și nu numai, organizată de Blaser în Isny im Allgäu, orașul din sudul Germaniei unde se află și sediul central al celebrului producător. Reprezentând România, Arrow International a întâlnit în poligon adversari de calibru, precum distribuitorii din: Africa de Sud, Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Franța, Irlanda, Letonia, Norvegia, Polonia, Rusia, Slovacia, Suedia, Ucraina și Ungaria.

Competiția s-a desfășurat în două etape, long-range și talere, iar fiecare țară și-a format propria echipă alcătuită din 3 reprezentanți ai distribuitorului. Echipa României, respectiv echipa Arrow International a fost alcătuită din Șerban Matei, Dan Țone și Cristi Mocan.În prima zi, cei trei au participat la proba de long-range, desfășurată în poligonul de tragere de lângă Isny. Arma folosită a fost Blaser R8 Professional Success, luneta Blaser Infinity 2,8-20x50, iar muniția 6,5x47 Lapua. Fiecare membru al echipei a avut la dispoziție câte 10 focuri pentru fiecare din cele trei distanțe ale probei: 100 m (timp limită - 2:30 min), 200 m (timp limită - 3:00 min) și 300 m (timp limită - 3:30 min). 

 

 

A doua probă a fost cea de talere și s-a desfășurat în poligonul Dornsberg, la aproximativ 100 km de sediul Blaser din Isny. De această dată, colegii noștri au folosit Bock-urile Blaser F3 și Blaser F16 și cartușele Blaser Sporting 28g, nr. 7, din oțel. Membrii echipei au avut la dispoziție câte 50 de talere pentru a-și demonstra calitățile și pentru a urca pe podium. Nu a fost suficient însă pentru a-i detrona pe francezi, care, cumva prevestind deznodământul Campionatului Mondial din Rusia, au ocupat primul loc în cadrul acestei competiții amicale. Îi felicităm pe câștigători, pe toți cei care au participat, dar maiales pe cei trei componenți ai echipei naționale a distribuitorului oficial Blaser în România, Arrow International.

 

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 20.07.2018