Browning A-Bolt 3+ - personalizare pentru toată lumea - Arrow

A-Bolt 3+  -  experimentați momentele unice.

 

Vreți experiențe unice. Ești unic și la fel trebuie să fie și arma ta. Cu noua generație de carabine A-Bolt 3, îți poți personaliza arma pentru a reflecta cine ești.

 

A-Bolt 3+ este la fel de înfricoșător de precis și de versatil ca întotdeauna, este ușor de manevrat și la fel de ușor de personalizat.

 

  1. OBRĂZAR DETAȘABIL: piesa obrăzar a lui A-Bolt 3+ poate fi înlocuit. Există variante de obrăzar într-o gamă largă de culori. Patul este, de asemenea, pregătit pentru a putea monta obrăzarul reglabil.

 

  1. ULUC LAT ȘI PLAT: ulucul este disponibil într-o versiune foarte lată pentru a oferi o aderență excelentă, oferind avantaj la vânătoarea la goană, unde fiecare moment contează. Este plat pentru a oferi o mai bună stabilitate atunci când A-Bolt 3+ este sprijinit pe rucsac sau pe pielea ridicată. Disponibil în diferite culori.

 

  1. KNOB-UL LEVIERULUI ÎNCHIZĂTOR ÎNLOCUIT: knob-ul mânerului cu închizător este ușor de înlocuit. O gamă largă de modele sunt disponibile pentru a putea fi achiziționate.

 

  1. CURSA 60°: cursa închizătorului la deschidere este de 60° pentru o acțiune rapidă la armare, indiferent de dimensiunea lunetei și în orice poziție.

 

 

  1. MAGAZIA DROP-BOX DE MARE CAPACITATE: cele 5 cartușe din magazine, pentru calibrele 243Win, 308Win și 30-06Spr vă oferă o libertate mare de acțiune. Pentru calibrul 300WM, capacitatea este de 3 cartușe.

 

Într-o piață supra-aglomerată, A-Bolt3+ se diferențiază prin câteva caracteristici de bază interesante. Închizătorul, mecanismul de declanșatre este mult mai bun decât majoritatea concurenților la acest preț, puțin mai grea, dar surplusul de greutate contribuie la precizia carabinei. În general, A-Bolt3 + are o valoare economică excelentă în acest segment fiind un concurent puternic cu celelalte carabine Bolt-Action în același buget. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei carabine bolt-Action în buget redus, cu câteva caracteristici suplimentare, nu excludeți de pe listă Browning AB3+.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 15.11.2022