Browning ProSteel – Seifuri pentru arme - Arrow

 

În timp ce cele mai multe dulapuri pentru arme doar blochează accesul persoanelor neautorizate la armele dumneavoastră, un seif Browning ProSteel oferă în același timp stil, siguranță, rezistență remarcabilă la foc și soluții de depozitare pentru o protecție reală împotriva accesului fraudulos neautorizat sau a dezastrelor provocate de foc.

 


 

Configurația interiorului dulapurilor de arme Browning ProSteel este cea mai versatilă de pe piață, asigurand o depozitare corectă atât a armelor cat și a bunurilor de valoare sau ale documentelor importante.

 

Seifurile Browning vă oferă:

 

Siguranță: Seifurile Browning sunt testate și certificate pentru rezistența la intrare prin efracție (UL RSC) cât și pentru standardele de fabricație (VDMA).

 

Rezistență la foc: Toate seifurile pentru arme Browning prezintă rezistență la foc pentru perioade de 30 până la 60 de minute, la temperaturi de până la 760˚C in funcție de modelul ales. Nivelul de protecție la foc oferit de seifurile Browning este unul din cele mai bune de pe piață.

 

Design modern, sigur pentru arme și valori: Pentru noi vânătorii, siguranța armelor este foarte importantă. Seifurile Browning, cu accesoriile interioare de excepție, nivelul de siguranță la efracție și incendii, reprezintă soluția perfectă de depozitare atât pentru arme cât și pentru alte bunuri sau documente de valoare.

 

 

 

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 30.10.2018