Un nou premiu pentru compania GARMIN - Arrow

 

Business Wire - Garmin® International, Inc., subsidiară a Garmin Ltd. (NYSE: GRMN), cel mai mare și cel mai inovator producător de electronice pentru navigație din lume, a anunțat astăzi că a primit premiu național pentru siguranța industriei nautice 2021 de la Sea Tow Foundation, onorând angajamentul Garmin față de siguranța navigației prin inovațiile sale și eforturile de promovare dedicate. Premiul a fost decernat pe 8 decembrie 2021, în cooperare cu Consiliul Consultativ pentru Siguranța Ambarcațiunilor, în timpul evenimentului Săptămâna Națională a Distribuitorilor din Asociația Comercianților Marini din America (MRAA) ce urmărește să recunoască meritele companiilor cu scop profit din industria nauticii de agrement și care promovează cu succes siguranța navigației.

 

 

Garmin a primit distincții de top la categoria Producătorilor de echipamente electronice, pentru eforturile sale în concordanță cu cerințele siguranței în navigație. Compania a primit aprecieri pentru utilizarea canalelor sale sociale pentru a crește gradul de conștientizare pentru resursele, programarea și oportunitățile de formare disponibile pentru navigatori de către National Safe. Boating Council, Paza de Coastă din SUA și Sea Tow. În plus față de amplificarea socială, Garmin a contribuit la creșterea calității educației și promovării sigure a navigației prin informările media, postările informative pe blog și un webinar special Garmin marin, subliniind modalități prin care navigatorii pot rămâne pregătiți și vigilenți în timp ce se află pe apă.

 

„Acest premiu reprezintă dedicarea noastră nu numai pentru a crea produse care pot sprijini navigarea sigură și responsabilă pentru clienți, ci și pentru a ajuta la creșterea fluxului de informații”, a declarat Dan Bartel, vicepreședinte Garmin pentru vânzări globale pentru consumatori. „Fie pentru căpitanul experimentat, fie pentru un navigator începător, scopul nostru este să oferim produse și resurse necesare unei comunități mai puternice și mai inteligente de navigatori. Premiul Național de Siguranță pentru Industria Națională este o dovadă că facem deja o diferență în această comunitate și mulțumim Fundației Sea Tow pentru această mare onoare. ”

 

De zeci de ani, produsele marine Garmin - cum ar fi cartografierea marină nr. 1 obținută din content-ul combinat Garmin și Navionics®, sistemele radio maritime VHF și AIS și multe altele - au contribuit la o mai mare siguranță și conștientizare a situației navigatorilor, pescarilor și marinarilor deopotrivă. Datorită impactului pe care pandemia l-a avut asupra industriei maritime, Garmin continuă să acorde prioritate valorii comportamentului de navigare în siguranță, oferind sisteme inovatoare de comunicație și navigație cu integrare perfectă la bord și o varietate de resurse concepute pentru a cultiva o mai mare încredere în navigatori și pescari atunci când se urcă la bord.

 

„Garmin este un adevărat lider în siguranța navigației, evidențiată prin investiția sa semnificativă în aplicația Navionics, cartografie g3, capacitatea de comunicații prin satelit inReach, precum și sistemele AIS, GPS și VHS”, a declarat Gail Kulp, director executiv al Fundației Sea Tow. „Aceasta se adaugă campaniei puternice pe rețelele sociale pe care a desfășurat-o în cadrul Săptămânii Naționale a Siguranței Naționale, care s-a concentrat pe educarea noului val de navigatori care s-au alăturat comunității în ultimii doi ani, cu privire la inițiative îmbunătățite de conștientizare a situației și a siguranței la bord, fapt care i-au impresionat cu adevărat pe jurați.”

 

Proiectate în interior pentru viață în exterior, produsele Garmin au revoluționat viața pescarilor, marinarilor și pasionaților de bărci de pretutindeni. Angajat să dezvolte cele mai sofisticate echipamente electronice marine pe care industria a cunoscut-o vreodată, Garmin consideră că fiecare zi este o oportunitate de a inova și o șansă de a învinge ziua de ieri. Pentru al șaptelea an consecutiv, Garmin a fost numit recent Producătorul Anului de către Asociația Națională de Electronică Marine (NMEA). Alte brand-uri de produs marin dezvoltate de Garmin este Fusion®.

 

Pentru mai multe informații, vizitați pagina media a companiei Garmin la garmin.com/newsroom, e-mail [email protected] sau urmăriți-ne la facebook.com/garmin, twitter.com/garminnews, instagram.com/garmin, youtube.com/ garmin sau linkedin.com/company/garmin.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 15.12.2021