KORDA - de ce să folosești cleștele de krimping? - Arrow

Korda Krimping tool setcool

Este una dintre cele mai căutate ustensile de către pescarii de crap - cleștele de sertizat de la Korda.

Cunoscut sub denumirea Krimping Tool, acesta vă va ajuta la efectuarea unor bucle de dimensiuni reduse, eliminând din ecuație orice fel de nod.

Sertizarea este o modalitate excelentă de a realiza monturi îngrijite și puternice, mai ales atunci când utilizați materiale mai rigide și/sau mai groase, care pot fi greu de înnodat eficient - în plus, vă permite să obțineți lungimea corectă a legăturii pe cârlig de fiecare dată - util în special pentru realizarea monturilor chod. Eliminând nodurile, creăm o montura mult mai rezistentă și sigură, având astfel încredere sporită în drilurile efectuate cu pești capitali.

Este ideal pentru monturi rigide, în România fiind în vogă pentru monturi de tip helicopter, Ronnie, Spinner, combi-rig sau chod. Obținerea corectă, totuși, atunci când sertizezi o montură, astfel încât să nu alunece sau să slăbească materialul, este întotdeauna un motiv de îngrijorare pentru oricine, dar Krimp Tool rezolvă o mare parte a aceastei probleme, fiind conceput intenționat pentru a fi utilizat cu cele trei dimensiuni de bride krimp existente – fălcile sunt marcate cu XS, S și L pentru a indica slotul care ar trebui folosit pentru fiecare dimensiune.

Prietenul nostru Andrei Dumitrescu ne arată, în pozele de mai jos, cum să efectuăm sertizarea în 3 pași simpli.

Pentru a testa dacă ați efectuat corect sertizarea, trageți de buclă cu instrumentul Knot puller.

Setul conține cleștele și 2 cutiuțe cu bride: mărimea S și L pentru a acoperi gama de dimensiuni a firelor pe care vrem sa le sertizăm.

Mai multe detalii aici: https://bit.ly/3RhlsPN

 

🖋 Andrei Dumitrescu

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 06.07.2022