KORDA Compac Carrywall - Arrow

Gama de genți Korda Compac Carryall a fost concepută pentru a acoperi orice situație și cerință a pescarilor de crap și nu doar.

Dimensiunile gamei Compac Carryall corespund pescarilor care preferă sesiuni de pescuit scurte, dar și ale celor cărora le place să ia tot la pescuit, pentru că niciodată nu se știe când ai nevoie de ceva.

Gențile Compac au fost proiectate pentru a fi compatibile cu gama de cutii de accesorii Korda Tackle Box, Rigsafe Box și borsete Compac EVA, iar buzunarele exterioare au fost concepute pentru a ține modele specifice gamei EVA cât și a Rig Safe Box, în funcție de dimensiunea de transport pe care o alegeți.
Buzunarele modulare din versiunile mici și medii vor deține fie un Compac 110, fie două Compac 100.
Pe modelele Large sau X-Large, aceste buzunare se vor potrivi perfect cu un Compac 140, două Compac 110 sau o combinație între un Compac 110 și un Compac 100.

Eu am ales două dimensiuni de genți: Compac Carryall Medium și Large. Inițial am fost sceptic, gândindu-mă ca voi avea nevoie de încă 1-2 genți pentru a reuși să transport toate accesoriile de care aș avea nevoie pentru o partidă de pescuit ( îmi place sa fiu pregătit pentru orice situație, să mă pot adapta din mers sa leg rig-uri, monturi etc. - care sa îmi asigure o partida reușită de pescuit).


După ce am adăugat cele doua cutii cu accesorii (Korda Tackle Box, 10 borsete Compac EVA, diverse tuburi de PVA, pungi solubile, rachete de nădire, rola de fir monofilament, role înaintaș textil, krimp tool, degetare etc.) am rămas surprins cu cât spațiu au rămas în aceste 2 genți! Am destul spațiu pentru încă 4 tamburi de rezervă, role suplimentare de fir, chiar și o cutie cu mix pentru săculeți sau pungi solubile.
Pe lângă multitudinea se echipament și accesorii datorată modului in care au fost compartimentate și design-ului, gentile Compac Carryall oferă și o foarte bună organizare a lor.

Fiecare dimensiune are cinci buzunare externe, împreună cu un buzunar intern cu fermoar pe partea inferioară a capacului pentru a vă oferi acces rapid la orice elemente esențiale, astfel încât, oricât de mult echipament aveți, îl puteți organiza într-un mod în care puteți găsi rapid de ce ai nevoie.

Indiferent de dimensiunea pe care o alegeți, aceasta este mai mult decât o simplă geantă pentru a vă arunca toate echipamentele pentru a le transporta, întrucât o dată pe mal, țesătura rezistentă la apă, plus o bază rezistentă si aceasta la apă, vă va asigura că totul rămâne uscat pe întreaga partidă de pescuit.

Toate modelele de geanta Compac Carryall au, de asemenea, un capac rigid care se folosește ca o masă de monturi și vă economisește să luați o măsuță separat. Eu o folosesc și in cort, lângă pat, pentru a pune diverse accesorii: telefonul, bateria externa, lanterna de cap, chiar și tableta.

 

 

🖋 @Andrei Dumitrescu

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 27.10.2022