KORDA - GOO aditivul minune - Arrow

Ce poți face cu Goo? 🤓🧐

Este un lichid complex, un dip, un aditiv și un liant pentru mixul de spod, totul intr-un singur flacon! 😎
Lichidul care a început sa atragă atenția la Campionatul mondial din Africa (și chiar înainte de acesta) s-a dovedit să fie mai mult decât un simplu lichid..

Dar cum să îl folosim?

  1. Dip cool  - Cel mai popular mod de a folosi Korda Goo(Supreme) este dipuirea momelilor de cârlig pentru a spori atractivitatea acestora.
    Supreme Goo poate fi adăugat peste boilies, pop-up-uri, wafters și alte momeli de cârlig, aceasta absorbindu-se în profunzime în momeală. Procedând astfel, va “pompa” atracția pe o perioadă mai lungă de timp, ceea ce îl face perfect pentru menținerea îndelungată a momelii pe patul de nadă, astfel poate fi folosit pe tot parcursul anului.
    Puteți folosi diferite Goo-uri, de diferite culori, cum ar fi faimosul Pink Almond, pentru a adăuga atracție vizuală în momeală și pentru a o scoate în evidență. Sau poate preferați abordarea mai subtilă a White Squid Supreme, care oferă momelii un aspect mai "spălat"?🤫

       👀👉👉👉  https://bit.ly/GOO_Supreme

       2. Crearea unui înveliș atractiv in jurul momeliicool - Având în vedere că lichidele tip Smoke din gamă sunt mai groase în natură, acestea sunt cel mai bine folosite pentru a crea un înveliș în jurul momelii. Acest lucru se poate face chiar înainte de aruncare, lăsând-o să se usuce pe momeală, creând astfel un înveliș exterior care este foarte atractiv și solubil - ideal pentru pop-up-uri, porumb de plastic, foam pentru zig-uri! 😉

 

      👀👉👉👉 https://bit.ly/Goo_Smoke     

      3. PVAcool - Un alt mod de a folosi diferitele lichide Korda Goo este să le adăugați la PVA - săculeți sau pungi solubile. Smokes sunt geniale de aplicat pe exteriorul săculeților solubili. Pur și simplu adăugați-le chiar înainte de aruncare pentru a crea o explozie de atracție în jurul momelii tale.
Dar nu uitați de puterea de atracție dată de injectarea unei cantități mici de Supreme în pungile dvs. solide sau chiar de a o amesteca cu momeala sau amestecul de pungă. 🍡💭


No limits! 😎


Cu Goo există o mulțime de situații de experimentat! În ultimii ani, am văzut o mulțime de pescari folosind-ul în moduri diferite: dip pentru momelile din plastic, pop-up-uri, boilies-uri și chiar a momelilor cu particule, cum ar fi alunele tigrate, este doar un exemplu al modului în care îl folosesc pescarii!

Care este modul tău preferat de a folosi Korda Goo? 🤓🧐

Andrei Dumitrescu

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 23.06.2022