Cadouri pentru Vânători! - Arrow

 

Inspirația este cea mai importantă atunci când căutăm cadouri pentru cei dragi. Dacă ai prieteni vânători, sau poate că tu ești vânător și cauți să-ți faci singur un cadou potrivit, mai jos ai câteva sugestii de cadouri pe care le găsești în magazinele Arrow International.

 


 

Cuțite

Designul și construcția unui cuțit de vânătoare s-au schimbat foarte puțin în ultimii 200 de ani, iar în viitor sunt anticipate schimbări foarte puține. Progresele din metalurgie vor continua să ofere producătorilor de cuțite aliaje noi ce vor fi folosite pentru a îmbunătăți duritatea și durabilitatea produselor. De asemenea, foarte probabil vor exista materiale noi și pentru mâner, cu o mai mare rezistență la impact, suprafețe aderente și alte astfel de proprietăți.

Acestea însă, vor fi schimbări minore și nu vor revoluționa nici designul per ansamblu și nici funcțiile. Cuțitul de vânătoare de azi va continua să-și dovedească utilitatea și rolul fruntaș pe care îl ocupă printre uneltele celor pasionați de activități în aer liber și va fi păstrat cu mândrie și înmânat generațiilor viitoare.


 

Truse și soluții pentru mentenanță

Utilitatea unor asemenea accesorii este incontestabilă. Vânătorii responsabili cunosc foarte bine faptul că o armă bine întreținută își păstrează precizia și oferă încredere și siguranță atât pentru utilizator cât și pentru cei din jur. Siguranța la vânătoare este prioritatea numărul 1, iar curățarea armei este primul din cele câteva elementele importante de care trebuie să ținem cont pentru a putea participa încrezători la următoarea vânătoare.


 

Huse și cutii pentru arme

Hard case, huse din piele, din material textil, cu sau fără buzunare, cu spațiu pentru lunetă și alte accesorii. Suntem tot la capitolul siguranță, mai precis la siguranța armei de vânătoare. Pentru a evita loviturile accidentale din timpul transportului dar și pentru organizarea eficientă a echipamentului de vânătoare, avem nevoie de un astfel de accesoriu. Mulți vânători optează atât pentru un hard case pentru a fi folosit în timpul transportului cu mașina, cât și pentru o husă ce va fi mult mai ușor de transportat în spate de la mașină până la zona de vânătoare.


 

Lanternele Ledlenser

Ledlenser nu încetează să inoveze. În fiecare an apar din ce în ce mai multe modele cu din ce în ce mai multe funcții. Chiar dacă la prima vedere pare că alegerea unei lanterne este îngreunată tocmai de multitudinea de modele, după o scurtă analiză a necesităților noastre și a caracteristicilor oferite, vom vedea că Ledlenser adaptează perfect atât frontalele cât și lanternele de mână pentru fiecare în parte. Pe lângă led-urile mai puternice, durata de viață a acumulatorilor îmbunătățită și versatilitatea lanternelor, noile modele au acum funcții smart. Puteți conecta, programa și personaliza lanterna cu ajutorul telefonului mobil prin Bluetooth.


 

Binocluri

Echipamentul de vânătoare, în general, a fost conceput pentru a ne ajuta atunci când ieșim în teren. Observarea vânatului înaintea și în timpul vânătorii propriu-zise contribuie substanțial la reușita partidei, oferind o mulțime de informații necesare despre poziționarea la un moment dat a vânatului, despre deplasările acestuia la diferite momente ale zilei și așa mai departe. Binoclul este unul dintre elementele de bază ce poate face diferența într-o partidă de vânătoare. Un binoclu performant ne poate permite efectuarea de observații de mare ajutor, oferind imagini clare, la o putere ridicată de mărire, pentru a putea vedea chiar și la cele mai mici detalii pe care peisajul înconjurător le poate ascunde. Alături de claritate, luminozitatea este la fel de importantă, mai ales în lumina scăzută a dimineții sau la lăsarea serii. De mare importanță sunt de asemena dimensiunile binoclului, grutatea acestuia, rezistența la șocuri dar și la condițiile adverse ale vremii, ploaie, ceață, temperaturi excesive, pozitive sau negative.


 

Telemetre

Telemetrul nu este doar un instrument în plus care încarcă și mai mult ghiozdanul sau buzunarul deja mult prea încărcate ale vânătorului. Pentru cei care practică în special vânătoarea la pândă, telemetrul este ideal pentru a stabili de la bun început repere de distanțe între locul unde ne-am așezat și locurile din împrejurimi de unde ar fi cel mai posibil să apară vânatul. În acest fel putem fi stăpâni pe locul nostru și avem posibilitatea de a lua decizii rapid, în cunoștință de cauză.


 

Blaser

Chiar dacă armele de vânătoare ocupă un rol principal în producția Blaser, atât îmbrăcămintea cât și accesoriile, muniția sau noile optice sunt construite cu aceeași dăruire, inovație și pasiune, fiind total lipsite de compromisuri. Atunci când este rostit, numele „Blaser” stârnește un fior printre vânătorii pasionați, fiind de multe ori sinonim cu perfecțiunea. Flexibilitatea, diversitatea și preocuparea pentru o cât mai bună înțelegere a vânătorilor și a nevoilor acestora, fac din Blaser o sursă premium la care putem apela pentru o multitudine de arme, echipamente și accesorii construite atât pentru vânătorul de rând, cât și personalizate, pentru cei mai creativi și mai pretențioși dintre noi. Indiferent de armele pe care le folosesc cei dragi, un cadou marca Blaser este întotdeauna o afirmație a pasiunii, respectului și perfecțiunii.


 

Garmin

Noul Atemos este cadoul perfect pentru prietenii noștri vânători care practică vânătoarea cu câini. Sunt multe aspecte de care îți faci griji la vânătoare, iar câinele tău nu trebuie să fie unul din ele. Garmin International, pionierul în sisteme GPS, introduce seria ATEMOS creată pentru urmărirea prin GPS a câinilor. Atemos 50 este dedicat utilizatorilor care doresc performanță în poziționare și operare cu ajutorul tastelor, în timp ce Atemos 100 este perfect pentru cei care preferă touchscreen-ul. Ambele sisteme pot urmări până la 20 de câini pe o rază de maxim 10 km și se updatează la fiecare 5 secunde. Se conectează foarte simplu cu zgărzile K5 și sunt compatibile cu ceasurile fēnix 3 / fēnix 5 sau tactix de la Garmin.


 

Walkstool

Confortul la vânătoare poate face dierența între succes și o simplă drumeție în natură. Același lucru este valabil și atunci când mergeți la pescui. Scaunele fabricate în Suedia au un design foarte ușor, ergonomic ce vă asigură confortul pe un timp îndelungat. Înălțimea este reglabilă, iar materialele folosite îi conferă o greutate aproape neglijabilă, deci puteți căra fără probleme scaunul dumneavoastră pe distanțe lungi fără a depune prea mult efort.


 

PROMOȚII

 

Imaginile din acest articol sunt cu titlu de prezentare.

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 02.12.2020