Blaser Red Dot Sight RD17 - Arrow

 

Vânătoarea mistreților „la goană” este cel mai eficient mijloc pentru reglarea efectivelor acestui animal apreciat de majoritatea vânătorilor cât și una din cele mai răspândite modalități de vânătoare la noi în țară. Dificultatea în vânătoarea cu gonaci este atingerea țintelor aflate în mișcare rapidă, eventual și printre obsatole naturale precum arbuști sau copaci.

 

 

Dispozitivele de ochire tip „red dot”, mai pe românește „punctele roșii”, sunt soluția ideală pentru acest tip de vânătoare, permițând o ochire rapidă și intuitivă. Neprezentând factor de mărire, ochirea se face cu ambii ochi deschiși iar pupila de ieșire este practic egală cu suprafața lentilei dispozitivului optic. Astfel, neavând probleme de aliniere în axul optic și cu un câmp vizual practic nelimitat datorat menținerii ambilor ochi deschiși, punctele roșii contribuie în mod semnificativ la creșterea vitezei și preciziei tirului la distanțe scurte și medii, mai ales a țintelor aflate în mișcare.

Cu dispozitivul de ochire cu punct roșu, Blaser Red Dot Sight RD17, Blaser continuă să-și extindă gama de accesorii.

Datorită designului elegant, extrem de subțire, noul vizor Blaser RD17 cu punct roșu oferă cea mai bună imagine posibilă îndiferent de tipul de teren sau de lumină ambientală - înainte și după focul de pușcă. 

Înălțimea generală foarte scăzută, datorată montajului special Blaser, permite ochirea rapidă și intuitivă a țintei.

Construcția robustă și etanșă asigură rezistența sporită la impact și intemperii pentru o folosire îndelungată

Toate comenzile sunt proiectate pentru o operare ușoară și sigură.

Tratamentul antireflex de înaltă performanță aplicat lentilelor asigură, pe langa o luminozitate foarte buna, un excelent contrast.

Capacele lentilelor asigură menținerea calităților optice ale dispozitivului de ochire pentru un timp îndelungat cât și posibilitatea folosirii acestuia în condiții meteo dificile (ploaie, ninsoare).

Zece niveluri de luminozitate permit reglarea optimă a intensității luminoase a punctului roșu, permițând o ochire perfectă în toate condițiile de lumină ambientală disponibilă.  

Un plus important: Control inteligent, automat al punctului roșu. Controlul Iluminării Inteligente (IIC). Dacă sistemul de control al iluminării dispozitivului de ochire Blaser RD17 nu sesizează nicio mișcare timp de trei minute, atunci unitatea de iluminare intră în modul de economisire a energiei, adică punctul roșu se stinge automat. Când dispozitivul sesizează mișcare din nou, punctul luminos se aprinde automat la intensitatea setată anterior. Datorită funcției IIC, durata de viață a bateriei este de peste 50.000 de ore.

 

 

Dimensiunea punctului roșu este de 2MOA, asigurând o precizie bună și la distanțe medii.

Intervalul de reglaj este de 40MOA atât în derivă cât și înălțime.

Greutatea dispozitivului cu tot cu șina de montare este de 240 de grame. 

Blaser oferă întotdeauna vânătorului modern cele mai bune soluții pentru împlinirea pasiunii sale.

Cătare plină !!!

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 13.11.2018