Noua achiziție Gamo - Arrow

achizitie Gamo Daisy

Daisy este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de airguns și accesorii din lume. Încă din 1886, compania a creat produse de calitate și a călăuzit drumul tinerilor pasionați de lumea tirului.

„Nu vă putem exprima îndeajuns de bine bucuria pe care o simțim la achiziția Daisy în sânul familiei noastre”, a spus Keith Higginbotham, președintele Gamo Outdoor, SUA. A continuat prin a spune că „noi considerăm că această relație între branduri complementare este una de succes. Rădăcinile Gamo se află în activitățile outdoor, iar Daisy este parte integrantă din acestea. Ambele branduri împărtășesc o pasiune pentru tir.”

Fondată în 1886, Daisy Outdoor Products este cel mai vechi producător de airguns din lume, cu produse ca PowerLine, Winchester® Air Rifles, AVANTI, Precision Max®, AirStrike și accesorii.

Gamo Outdoors este una dintre cele mai importante companii de design si producție a unui portofoliu diversificat de accesorii de outdoor, precum bine-cunoscutele branduri GAMO®, BSA Optics®, Laser Genetics®, Aftermath® și distribuitor unic al BSA Guns™ și Joker Knives®.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 25.08.2016