150 de ani de Winchester - Arrow

Brand-ul Winchester își datorează reputația globală armelor de legendă pe care le produce. M66, M70 și modelul 1873, arma care a cucerit vestul, sunt câteva dintre armele care au construit legenda Winchester.

După 150 de ani, Winchester continuă să își lase amprenta în istorie, în primul rând prin lansarea edițiilor de colecție ale M66, M70, M73, M94 și Model 101, iar în al doilea prin devotamentul și investițiile în inovare. Cel mai recent astfel de exemplu este lansarea de anul trecut a XPR bolt-action – un adevărat fenomen din punct de vedere al user-friendliness-ului și confortului la tragere, toate la un preț imbatabil. XPR a fost gândită să facă accesibilă experiența calității și excelenței Winchester câtor mai mulți utilizatori.

Și departamentul de muniție al Winchester aduce propriile inovații. În acest an suntem mândri să anunțăm lansarea Extreme Point Bullet, un schimbător de joc al balisticii. Suntem cu adevărat mândri de anul care a trecut, dar călărețul și armăsarul lui merg înspre viitor!

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 25.05.2016