Cupa ARROW 1 Iunie 2022 - Arrow

REGULAMENT DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

CUPA ARROW DE PESCUIT PENTRU COPII

- 1 IUNIE 2022 -

 

 1. SCOPUL CONCURSULUI

Cu ocazia zilei de 1 iunie, toți copiii vor avea de câștigat. Încurajăm apropierea de natură, mișcarea în aer liber, relaxarea și bucuria rezultată în urma prinderii primului pește. Indiferent de numărul peștilor prinși, copiii sunt supuși unui test de răbdare și disciplină, calități atât de utile pentru practicarea pescuitului sportiv. Arrow International oferă diplome de „pescar” tuturor participanților și asigură toate instrumentele necesare unei partide de 3 ore de pescuit, instrumente care, după concurs vor rămâne în posesia mini-concurenților și vor putea fi folosite de aceștia și cu alte ocazii. Cu aceste aspecte în minte, încurajăm și spiritul competițional al copiilor prin realizarea unui punctaj în funcție de numărul peștilor prinși și acordarea de premii pentru participanții cu cele mai multe capturi din categoriile lor de vârstă.

 1. Înscrierile pentru concurs se vor face printr-un e-mail la adresa concurs@arw.ro unde se vor specifica următoarele informații: (1) Numele și prenumele copilului (copiilor), (2) Vârsta copilului (copiilor), (3) Numele și prenumele părintelui sau însoțitorului, (4) Numărul de telefon al părintelui sau însoțitorului.
 2. Prin trimiterea mail-ului de înscriere, confirmați faptul că sunteți de acord cu regulamentul concursului și cu preluarea datelor personale.
 3. După trimiterea mail-ului de înscriere veți primi un mail de confirmare a participării. ATENȚIE! Numărul maxim de participanți este de 300.

                                                                                                                                            Locul de adunare

 1. REGULAMENT

  1. Participanții vor fi copii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani însoțiți de părinți sau tutori.

  2. Participanții vor fi împărțiți în două categorii în funcție de vârstă: 4-10 ani și 11-14 ani.

  3. Copiii vor primi fiecare câte un număr de concurs. Acesta trebuie lipit pe tricoul participanților la un loc vizibil, recomandabil pe spatele tricoului.

  4. Imediat după ridicarea pachetului de concurs, copiii vor fi repartizați unui arbitru care va conduce participanții către sectorul de concurs.

  5. Fiecare participant va pescui cu o singură undiță, iar pentru a asigura șanse egale copiilor, se vor folosi numai instrumentele de pescuit primite în pachetul de concurs.

  6. Durata concursului este de 3 ore. Atât startul cât și finalul concursului vor fi anunțate de arbitrul de sector la ora 09:00, respectiv 12:00.

  7. SE PUNCTEAZĂ toți peștii prinși de copii, indiferent de mărime sau specie. Fiecare captură va fi anunțată către arbitru, iar părinții sau însoțitorii se asigură că peștele este eliberat imediat după ce arbitrul ia la cunoștință captura.

  8. NU SE PUNCTEAZĂ peștii prinși de părinți sau însoțitori. Este recomandat ca aceștia să-i ajute pe copii, în special la scoaterea cârligului sau la montarea momelii pe cârlig, însă peștii trebuie să fie scoși din apă de copii. Acest aspect rămâne strict la interpretarea arbitrului de sector care supraveghează concursul.

  9. La finalul concursului, vor fi premiați copiii cu punctajele cele mai mari pentru fiecare categorie în parte. Primii 4 copii din fiecare categorie vor primi o diplomă suplimentară cu locul ocupat și câte un premiu format din articole de pescuit.

  10. Câștigătorii vor fi anunțați imediat după centralizarea punctajelor contorizate de către arbitri.

  11. Părinții sau însoțitorii sunt direct responsabili pentru siguranța copiilor pe toată durata concursului și se obligă să păstreze curățenia.

  12. ATENȚIE! Liniile de pescuit sunt prevăzute cu cârlige ascuțite. Recomandăm atenție sporită! În caz de nevoie, puteți solicita ajutorul arbitrului de sector sau al supraveghetorilor.

 

 1. DATELE PERSONALE

  1. Datele personale colectate telefonic sau pe mail vor fi utilizate strict conform legii și în scopul informării participanților cu privire la desfășurarea concursului și nu vor fi procesate în scopuri comerciale, de marketing sau de statistică.

  2. Datele colectate sunt reprezentate de numele și vârsta copiilor înscriși în concurs, numele părintelui sau însoțitorului și numărul de telefon al acestuia.

  3. Imediat după încheierea concursului, toate datele personale, fie în format electronic sau printate vor ajunge înapoi la sediul central Arrow International și vor fi păstrate în siguranță. Joi 02.06.2022, datele în format electronic vor fi șterse, iar cele printate vor fi arhivate conform legii.

 • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 20.05.2022