CORMORAN Pro Carp SLO 5PiF - Arrow

Există în rândul pescarilor, în fiecare an, aceeași întrebare : ce mulinetă să folosesc sezonul acesta, fără să-mi încarc bugetul alocat pasiunii de a pescui ⁉
Ei bine, așa cum ne-am obișnuit, inginerii germani de la 𝗖𝗼𝗿𝗺𝗼𝗿𝗮𝗻 au găsit răspunsul potrivit în acest model de mulinetă - 𝗣𝗿𝗼 𝗖𝗮𝗿𝗽 𝗦𝗟𝗢 𝟱𝗣𝗶𝗙😎😊
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
       
Dedicat pescuitului la crap și tehnicilor de heavy-feeder, angrenajul de mare putere transmite puterea intergal, asigurând o funcționare uniformă, chiar în sarcină.
Sistemul 𝗪𝗼𝗿𝗺𝘀𝗵𝗮𝗳𝘁 este proiectat pentru o cursă a tamburului de viteză mediu-lentă, permițând pescarului să atingă distanțe enorme de aruncare, atât cu monofilament cât și cu textil, în timp ce sistemul 𝗟𝗶𝗻𝗲 𝗚𝘂𝗮𝗿𝗱 împiedică ca firul să se încurce sub tambur.
 
Tamburul de aluminiu forjat la rece și prelucrat CNC este echipat cu sistemul 𝗕𝗿𝗮𝗸𝗲 𝗕𝗹𝗼𝗰𝗸 de frânare cu funcția „𝗗𝗿𝗮𝗴 𝗤𝗗”, ce poate fi setată de la rezistență zero până la maxim doar la o rotire. În fapt, sistemul de frânare pornește "la sfert" - doar un sfert de tură a knob-ului de frână și sistemul își face simțită prezența.
Sistemul robust 𝗜𝗻𝗳𝗶𝗻𝗶𝘁𝗲 𝗔𝗻𝘁𝗶 𝗥𝗲𝘃𝗲𝗿𝘀𝗲®, mânerul puternic din aluminiu și funcționarea sigură a brațului pick-up sunt determinanții esențiali ai percepției generale a calității.
 
✅ 4 rulmenţi bilă oţel 
✅ Infinite Anti-Reverse® 
✅ Sistem Brake Block Drag 
✅ Fast drag (QD) 
✅ Sistem oscilaţie Wormshaft 
✅ Sistem Line Guard 
✅ Tambur aluminiu longcast prelucrat CNC
✅ Manivelă aluminiu prelucrată CNC 
✅ Knob manivelă soft-touch 
✅ PowerBail 
✅ Galet Anti-Twist mărit 
✅ Sârma pick-up uşoară şi rezistentă 
  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 11.07.2023