KORDA Tackle Box - Arrow

KORDA Tackle Box - în descrierea lui Andrei Dumitrescu

KORDA Tackle Box este o cutie creată pentru a păstra toate accesoriile necesare unei partide de pescuit, cu compartimente diferite care pot fi închise în siguranță fără a pierde piesele  de dimensiuni mici.
In plus, această cutie oferă un spațiu amplu pentru toate tipurile de accesorii și monturi, datorită unui design studiat cu profesionalism, pană în cel mai mic detaliu.


In pozele de mai jos regăsiți modul meu de a-mi organiza trusa de accesorii KORDA Tackle Box.
In partea superioară am adăugat cutiuțe și plicuri cu diferite dimensiuni și modele de cârlige - de la KORDA Kamakura la clasicele Wide Gape sau Krank.

In partea din stânga jos am adăugat diverse role de fire precum IQ2, Super Natural sau Dark matter.
Partea de mijoc am rezervat-o accesoriilor care ma ajuta la realizarea monturilor: forfecuța, knot-puller, croșete - in general accesorii puțin mai mari.
In partea din dreapta am adăugat 2 Mini box pentru diferite accesorii precum agrafe rapide, conuri, stoppers și chiar dumbell și porum de silicon.
Puteți observa că pe capac se regăsesc alte 8 compartimente cât și un mini rig holder. Aici am adăugat stoppers, shrink tube, diferite agrafe, conuri de mici și mari dimensiuni, rig aligners etc.
Am reușit sa îmi organizez toate accesoriile necesare unei partide de pescuit si inca mai am spațiu disponibil pentru adăugarea altor accesorii.



Cutia KORDA Tackle Box poate fi completată in compartimente interne cu următoarele accesorii:


1. KORDA Leader Safe - folosit pentru a stoca leadcore gata pregătit pentru atașarea monturilor.
2. KORDA Accessory Box Compact Boxes ideale pentru stocarea accesoriilor de mici dimensiuni, fiecare cutie fiind dotată cu un despărțitor detașabil realizat din plastic rezistent.
3. KORDA Mini Box disponibile in variante cu 6, 8, 9 si 16 compartimente. Mini box pot fi folosite pentru stocarea diferitelor accesorii precum agrafe, conuri, stoppers, shrink tube, cârlige etc.
Acestea au fost realizate cu scopul de a se incadra perfect in interiorul cutiei Korda Tackle, fiind alegerea ideală pentru stocarea accesoriilor necesare pentru o partida de pescuit la crap.
Astfel, intr-un spațiu mic reușim să stocăm absolut tot ceea ce avem nevoie pentru o partidă de pescuit la crap, reducând la minim echipamentul necesar.
Toate accesoriile sunt astfel la îndemâna noastră atunci când vrem sa legăm o montură sau ne trebuie o croșetă sau o forfecuță.
KORDA Tackle Box este completată de KORDA Rig Safe Box, KORDA Tackle Safe cât și de gama de cutii Compac - despre care o să vorbim intr-un articol viitor.
Pană atunci vă las o poză cu o captură recentă și vă urez fire întinse!


Andrei Dumitrescu

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 14.11.2022