RWS vă ajută să alegeţi corect muniţia de care aveţi nevoie - Arrow

Această aplicație de la RWS vă ajută să alegeți corect muniţia pentru fiecare situație de vânătoare. La momentul crucial al focului, vă puteți concentra pe factorii esențiali și vă puteţi baza întotdeauna pe eficacitatea muniției RWS. Cartușele RWS au raportat succes comercial fără precedent în întreaga lume de la introducerea lor pe piață în 1931 și sunt la fel de apreciate atât la vânătoare, precum și la tirul sportiv. Un număr foarte mare de rezultate olimpice de excepţie și multe trofee de top bine-cunoscute confirmă de-a lungul timpului calitatea muniţiei RWS. Majoritatea angajatilor RWS sunt vânători entuziaști care practică în mod activ acest sport acasă și în străinătate. Experiențele lor valoroase sunt întotdeauna luate în considerare în timpul procesului de dezvoltare și influența chiar cel mai mic detaliu a procesului de producție.

În scopul de a găsi cele mai optime cartușe RWS pentru arma de calibrul pe care îl deţineţi, App vă oferă posibilitatea de a specifica diferite criterii de căutare. În plus față de tipul proiectilului și greutatea lui, puteți evalua alte caracteristici, cum ar fi conservarea cărnii vânatului, efect de rămânere în foc, recul, penetrare, rana de ieșire și păr tăiat la punctul de impact. După ce indicaţi toate criteriile dorite, App atunci vă sfătuiește care sunt cartușele cele mai potrivite pentru situația dumneavoastră de vânătoare, inclusiv datele balistice.

Dacă utilizați cartușe cu alică, App vă oferă posibilitatea de a alege corect, obţinând informații despre calibrul, distanţe și utilizarea lor folosind informaţii despre "material tub", "plumb / fără plumb" "proprietăți de imprăştiere ", precum și despre pulbere. Aici de asemenea, imediat după accesarea dvs. este introdus cartușul cel mai potrivit pentru situația de vânătoare, împreună cu o descriere a cartușelor, structura cartușului, precum și detalii despre produs.


A
ceastă aplicație vă însoțește ca un consultant de produs, pe care îl aveţi lângă dumneavoastră și carel ajută pentru a selecta muniţia corect! Deci, nimic nu stă în calea unei vânători de succes!

RWS vă dorește vânat în cătare! Dacă doriți să ne informați despre realizarile dumneavoastră, cu asistență App, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la info@rws-munition.de.

Pentru mai multe informaţii daţi click aici

Pueți instala aplicația direct pe telefonul dvs.! Scanați codul de mai jos:

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 14.07.2016