HAWKE Sport Optics la Arrow International - Arrow

 

Hawke se consideră a fi un deschizător de drumuri în inovație și design către performața optică de top.

Hawke Sport Optics este o societate ce a fost înființată în Marea Britanie acum mai bine de 15 ani, iar în anul 2007 firma și-a deschis birouri și în Statele Unite, în Indiana.

 

 

Astazi, Hawke este un lider de piață cu acoperire mondială, ce oferă o plajă largă de produse optice destinate sportului. Produsele Hawke se remarcă prin raportul calitate preț excepțional. Hawke oferă clienților săi lunete de ochire destinate armelor de vânătoare, arbaletelor sau armelor cu aer comprimat, binocluri, lunete de observație, telemetre, dispozitive de ochire cu punct roșu, montaje și alte accesorii. Toate produsele oferite sunt realizate cu cele mai noi tehnologii în domeniu, înglobând doar materiale de calitate superioară.

 

 

Hawke s-a născut ca o afacere de familie având sediul în Suffolk, UK, dar firma și-a dezvoltat rapid prezența în peste 60 de țări. Hawke a trecut proba timpului, devenind o forță reală în industria opticii destinată activităților sportive.

Hawke dorește să furnizeze clienților săi produse inovatoare care să se potrivească nevoilor specifice. Lucrând îndeaproape cu profeșionisti din industrie, Hawke reușește să integreze cele mai noi caracteristici tehnice ce furnizează utilizatorilor produse superfuncționale cu un raport calitate preț exceptional, dublat de o exemplară grijă pentru clienți.

Marca Hawke reprezintă alegerea unui stil de viață apelând la latura pasională și emoțională a opticii. Pasiunea este reflectată în toate zonele de business. Produsele Hawke sunt axate pe calitate, valoare și devotament, atât pentru client cât și pentru produse.

Hawke este marca de produse optice pentru sport cu una din cele mai rapide dezvoltări din ultimii 15 ani. Lunetele de ochire Hawke sunt larg folosite și apreciate de vânătorii țărilor europene cu tradiție în domeniu, cum ar fi Marea Britanie, Franța, sau Spania.

 

 

Hawke reprezintă una din alegerile de top pentru lunetele armelor cu aer comprimat, lucru unanim recunoscut la nivel mondial.

Deși întotdeauna seriile de top (Frontier și Endurance) sunt „Made în Japan”, compania a reușit să demonstreze pieții că există calitate și în produsele „Made in China”, în măsura în care fluxul de dezvoltare și procesul de fabricație sunt atent supravegheate.

Lunetele de ochire Hawke sunt gândite și fabricate astfel încât să ofere utilizatorului cel mai înalt nivel de calitate optică, funcționalitate și fiabilitate pentru banul investit. Atât materialele folosite cât și tehnologiile înglobate în procesul de fabricație sunt la nivelul fabricanților cu tradiție. Calitatea optică și parametrii tehnici ale dispozitivelor optice realizate de Hawke concurează îndeaproape cu cele ale produselor mult mai scumpe.

Produsele Hawke se adresează celor care doresc un produs corect, funcțional, fiabil și de calitate, dar nu doresc să destabilizeze bugetul familiei. Hawke oferă clienților săi o plajă largă de produse în fiecare categorie:

 

- Lunete de tir -

Frontier Endurance | Panorama Vantage Sidewinder | Airmax

 

- Binocluri -

Sapphire Frontier | Endurance | Nature-Trek | Vantage

 

- Lunete de observație -

Endurance | Nature-Trek | Vantage

 

- Dispozitive de ochire cu punct roșu -

Spot-On 4 | Micro Reflex Dots | Reflex Dots | Red Dot Sights

 

- Telemetre -

Professional | Hunter

 

- Accesorii -

Montaje pentru lunete | Capace de protecție | Parasolare

 

Hawke’s Ballistic Software – X-ACT – Una din caracteristicile tehnice de vârf ale lunetelor de ochire Hawke sunt reticolele specifice. Aceste reticole combinate cu softul Hawke ballistic permit calcularea rapidă a corecțiilor necesare ochirii la distanțe mari.

 

 

Prin Arrow International, Hawke oferă produselor sale o garanție de 10 ani pentru componentele optice / mecanice și o garanție de 2 ani pentru componentele electronice incorporate.

Oferind cea mai bună calitate pentru prețul platit, produsele Hawke reprezintă alegerea vânătorului practic și modern, a celui care nu face rabat la calitate și fiabilitate, dar nici nu investește fără control.

 

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 06.01.2020