6 tipuri de accesorii Korda - sau minimul necesar în pescuitul la crap - Arrow

6 tipuri de accesorii Korda - sau minimul necesar în pescuitul la crap

Colegul nostru @Andrei Dumitrescu ne-a vizitat de curând, petrecând ceva timp la rafturile de prezentare Korda. El ne relatează, mai jos, care sunt accesoriile nelipsite din trusa lui atunci când merge la pescuit.

"Fie că merg pe un lac nou sau nu, îmi place sa fiu pregătit pentru orice situație. Și aici mă refer în primul rând la monturi - modul în care prezint momeala pentru a produce cât mai multe trăsături. Elementul esențial în pescuitul crapului o reprezintă, în primul rând, modul în care prezinți momeala crapului - rig-ul. Crapii pot deveni suspicioși, de aceea momeala trebuie să se comporte cât mai natural - trebuie să nu trezească suspiciuni.
Korda a dezvoltat o gamă completă de accesorii care ajută la realizarea monturilor, și vine în întâmpinarea pescarilor pentru a lega orice rig care să îi “păcălească pe mustăcioși”. De la clasicul nod fără nod, blow-back, combi-rig și până la D-rig, slip-D, German, Choddy, Ronnie etc. , Korda oferă gama completă de accesorii premium pentru efectuarea oricărei monturi!

Regăsiți mai jos o listă cu un minim de accesorii pe care eu le consider necesare pentru pescuitul la crap și fără de care nu îmi încep partida de pescuit.

Le-am grupat în 6 categorii pentru a face mai ușor inventarul lor și a completa trusa cu ce-mi lipsește:

1. Fire de legat monturi: Fluorocarbon IQ și IQ2(puțin mai Soft decât primul), mouth trap - pt Choddy, N-Trap - un Semi-Stiff (un fir cu cămașă, merge perfect pt monturile semi-rigide sau pentru cele mai lungi - folosite la plantat), textil Supernatural (împletit fin, suplu, super rezistent - ceea ce îl face ideal pentru atașarea săculeților PVA)
2. Cârlige: Wide Gape, Krank, Choddy, Kurv Shank și vârful de gamă: Kamakura - cel mai ascuțit posibil cârlig de pescuit la crap, ascuțit la cea mai mare finețe posibilă.
3. Krimp Tool și bride
4. Agrafe: atât clasice - cu ochet, rapide sau micro
5. Croșete și forfecuța
6. Alte accesorii: inele pt Blow-back rig, tub anti-tangle, tungsten Dark Matter, opritoare boilies, tub termoretractabil, opritoare, rig aligner,

Da, acoperă cam toate abordările sau ideile pe care le am atunci când îmi construiesc monturile.
Toate aceste accesorii încap perfect și în ordine în cutia de accesorii Korda Tackle Box! Este ideal să ai totul la îndemână - într-un singur loc! Astfel construirea monturilor se efectuează mai rapid!

O alternativă rapidă - atunci când vă grăbiți să pescuiți - o reprezintă multitudinea de monturi gata legate. Korda oferă o gamă destul de variată de astfel de monturi gata legate, păstrând calitatea superioară cu care sunteți deja obișnuiți pentru toate produsele lor!

Fir întins!
Andrei Dumitrescu

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 21.02.2023