ZEISS Huting App - Arrow

 

 

Acum disponibilă pentru Android și iOS

ZEISS Hunting App vă oferă date balistice personalizate, jurnal de vânătoare, hărți detaliate, prognoza precisă a vremii și multe altele!

 

 

Caracteristici

Dashboard

Toate informțiile dvs. într-o imagine de ansamblu

Este foarte intuitiv să navigați în aplicația ZEISS hunting. Atunci când deschideți aplicația, veți fi direcționat în ecranul principal, unde aveți o imagine de ansamblu și acces rapid către toate funcțiie principale – un calculator balistic foarte precis, jurnalul de vânătoare cu funcționalitate GPS și fotografii, dar și progniza detaliată a vremii. Aveți toate uneltele esențiale la îndemână și le puteți personaliza în funcție de preferințele dumneavoastră.

 

 

Ballistics

Calcule precise pentru un foc perfect

Calculatorul balistic foarte detaliat vă ajută să stabiliți toate variabilele pentru un foc perfect la distanțe mari. Stabiliți proprietățile diferitelor cartușe, proiectile și greutățile pe care le folosiți, după care puteți vedea reglajul ochirii în funcție de condițiile atmosferice pentru a vă oferi o lovitură ideală chiar și la distanțe mari. Proprietățile balistice pot fi calculate pentru orice combinație de calibru, cartuș și proiectil, selectate dintr-o bază de date cu peste 5000 de elemente. Viteza la ieșire și coeficientul balistic sunt completate automat sau manual în funcție de valorile măsurate. Pentru calculele balistice, se încarcă automat starea actuală a vremii în funcție de localizarea GPS, aceasta putând fi reactualizată în orice moment.

 

Diary

Documentează și salvează avenurile tale la vânătoare

Funcția de jurnal a aplicației ZEISS Hunting este o unealtă indispensabilă ce vă oferă posibilitatea de a introduce observații și întâmplări din expedițiile la vânătoare. Fiecare foc, fiecare animal zărit sau împușcat, sau orice altă întâmplare de pe câmpul de vânătoare pot fi înregistrate în jurnal pînă la cel mai mic detaiu, inclusiv cu ajutorul fotografiilor și a localizării GPS. Puteți accesa o multitudine de parametri pentru a clasifica speciile observate: puteți stabili specia dintr-o listă amplă, greutatea, vârsta și sexul, sau multe alte observții. Focurile pot fi stocate în funcție de locația GPS a vânătorului și a vânatului, iar distanța va fi calculată automat. Alți parametri pentru documentarea unui foc includ locul de penetrare al proiectilului dar și distanța parcursă de vânatul rănit. Atunci când adăugați informații în jurnal, pe lângă fotografii, specii și focuri, se stochează și starea curentă a vremii, astfel veți putea retrăi oricând condițiile din timpul vânătorii. Postările din jurnal vor fi afișate în ordine cronologică și se pot filtra în funcție de tipul evenimentului. În plus, toate postările sunt afișate și pe hartă, oferindu-vă o imagine de ansamblu a tuturor expedițiilor de vânătoare. Evident, orice postare în jurnal poate fi afișată și pe prima pagină a aplicației (Dashboard), pentru un acces rapid.

 

 

Forecast

Prognoza vremii pentru o planificare convenabilă

Prognoza vă oferă acces la informații relevante pentru vânătoare și vă permite să vă plănuiți următoarea expediție în funcție de condițiile meteorologice. În mod prestabilit, vă sunt afișate condițiile vremii din locația dumneavoastră curentă – pentru o prognoză personalizată, pot fi adăugate locațiile în care obișnuiți să vânați, sau unde veți vâna în viitor. Când se selectează o nouă locație, aplicația localizează automat cea mai apropiată stație meteo. Prognoza vă afișează informații precum temperatura, precipitații, presiunea atmosferică, umiditate, direcția și intensitatea vântului. De asemenea aveți acces și la informații referitoare la apusul și răsăritul soarelui sau al lunii, fazele lunii și intensitatea luminii acesteia. Pe prima pagină a aplicației aveți o previzualizare rapidă împreună cu celelalte funcții principale.

 

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 15.11.2019