GARMIN - sisteme de tracking prin GPS pentru câini - Arrow

 

Garmin International, pionierul în sisteme GPS, introduce seria ATEMOS creată pentru urmărirea prin GPS a câinilor. Atemos 50 este dedicat utilizatorilor care doresc performanță în poziționare și operare cu ajutorul butoanelor, în timp ce Atemos 100 este perfect pentru cei care preferă touchscreen-ul. Ambele sisteme pot urmări până la 20 de câini pe o rază de maxim 10 km și se updatează la fiecare 5 secunde. Suportă sistemul K5 și sunt compatibile cu ceasurile fēnix® 3 / fēnix 5 sau tactix de la Garmin. Dispozitivele din România pot fi însoțite de Harta Romaniei Topo Light.

 

“Prin intermediul Atemos 50 și Atemos 100 aducem în România un sistem extraordinar de tracking pentru câini, ce se dovedește esențial pentru activitățile outdoor. În Atemos am cumulat experiența de peste 10 ani a Garmin în acest domeniu, rezultând astfel dispozitive foarte performante și comode, atât pentru câini, cât și pentru stăpâni.”, spune Alexandru Moise, Sales Manager Garmin România.

               Click ⇓

Atemos poate urmări 20 de câini pe o distanță de maxim 10 km, oferind astfel posibilitatea de a vedea în fiecare clipă unde se află câinele și cu ce viteză se deplasează. Funcțiile Distance Alarms și Geofences pot fi utilizate pentru a controla mai bine animalele și pentru a le garanta siguranța. Dispozitivul înregistrează datele fiecărui câine, precum distanța parcursă, timpul petrecut departe de stăpân și alți indicatori de performanță. Atemos are Recreational Map Europe 100k preîncărcat și un abonament pntru un an la BirdsEye Satellite Imagery. Atemos este extrem de puternic și durabil, fiind optimizat pentru condiții vitrege de mediu. Antena GPS/GLONASS este montată pe partea superioară a zgărzii pentru cea mai bună poziționare și are, de asemnea, lumini cu LED care pot fi pornite pentru vizibilitate și siguranță crescute. Dispozitivul este rezistent la apă până la  1 ATM / 10 m.

 

 

Atemos poate comunica poziția câinelui către noul navigator Garmin DriveTrack 70 LMT, dotat cu un ecran touchscreen de 7 inch. În mișcare, Atemos se conectează cu orice dispozitiv Garmin fēnix 3, fēnix 5 și tactix Bravo GPS watch, oferind informații hands-free despre distanța, direcția și activitatea câinelui.

 

 

Atemos 50 și Atemos 100 sunt vândute separat sau împreună cu dispozitivul K5. Ele nu sunt compatibile cu Garmin Astro sau Alpha, T5 sau TT 15. Produsele sunt disponibile în România la partenerul autorizat ARROW International, cu prețuri începând de la 749 EUR.

 

Despre Garmin: Garmin este pionierul navigației prin GPS, al dispozitivelor wireless și aplicațiilor destinate persoanelor cu un stil de viață activ. Garmin are cinci unități principale de business: automobile, aviație, fitness, maritim și recreere outdoor. Pentru mai multe informații, accesați: www.garmin.com/ro-RO/, www.instagram.com/garminromania și www.facebook.com/garminromania.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 07.11.2018