Blaser la târgul IWA 2016 - Arrow

                                                            

Isny 26.02.2016

BLASER NEWS – IWA 2016

 

Târgul IWA 2016 va începe în doar câteva zile. Faima brand-ului Blaser, după cum se știe prea bine este bazată pe calitatea produselor de top, produse ce-și îmbogățesc gama cu noi modele care vor fi cu siguranță punctul culminant al expoziției Blaser IWA 2016

 

Noua armă cu țevi lise suprapuse F16

F16 Game

F16 Sporting

Perfect echilibrate, cu cel mai îngust profil de pe piață, Blaser F16 se prezintă într-o formă elegantă și extrem de manevrabilă în același timp. Toate modelele F16 sunt cele mai bune în clasa lor! Fii inspirat cu F16 și lasă-l să te îndrume către succes!


În contrast anunțăm că vom opri producția carabinelor R93. Întreaga linie de fabricare a carabinei R93 și ansamblul pat-cutia mecanismelor, se va opri în a doua jumătate a lui 2016. Totuși linia de asamblare pentru cap-închizător și producție de va continua și după această dată.

Îna cest an putem fi găsiți pentru prima dată în incinta târgului, în standul expozițional 3A și nu la standul 212. Am folosit această oportunitate de a proiecta și utiliza un nou sistem de expunere a produselor care să ne reprezinte în întreaga lume în mod autentic și să sublinieze calitatea lor.

 

Toate cele bune,

 

ppa. Frank Zengerle
Head of Sales

 

TOATE MODELELE F16: Cele mai bune în clasa lor

 

 

F16 Game

F16 Sporting

 

Este o combinație unică de caracteristici excelente, ceea ce face ca F16 să nu aibe rival. Cu profilul cutiei mecanismelor cel mai îngust de pe piață, F16 are un centru de greutate foarte jos, făcându-l extrem de manevrabil și dinamic. Acest lucru este amplificat de forma sa semi-rotunjită, distinctă progresiv. Trăgătorul va simți imediat diferența atunci cân depolează. Cea mai bună condiție prealabilă de a deveni un tir reușit!

În afara intuiției și manevrabilității, noua șină nou proiectată de formă conică ajută la a avea o vizibilitate periferică ceea ce duce automat la luarea linei de ochire mult mai repede. Construcția Triplex® al alezajului și sistemul de ejectare Blaser (EBS®), care lucrează când se deschide arma, permite trăgătorului să se concentreze pe ceea ce este important: următoarea țintă. Componentele rapide și forța de apăsare pe trăgaci (1,650 g./3 lb.10 oz.) permit o tranziție rapidă a impulsului în acțiune.

Cu fiabilitatea bine cunoscută, sistemul Inertial Block System (IBS®) previne al doilea foc involuntar, fără compromisuri, menținând în același timp o forță de declanlșare optimă.

Procesul de fabricație modern, utilizarea de matriale de înaltă rezistență și perfecțiunea tehnologică Blaser, toate acestea foarte cunoscute, fac din F16 o armă extrem de fiabilă și de lungă utilizare, fapt nemaiântîlnit în gama sa.

 

F16 GAME cu logo argintiu F16

 

Uluc

English Style

Lungime pat

375 mm inclusiv amortizor recul Blaser Comfort Recoil Pad

Calitate lemn

2 (standard) │ 3 și 4 (opționalcuplata suplimentară)

Contragreutate țeavă

Fără

Contragreutate pat

Fără contragreutate (opțional, cu plată suplimentară)

Trăgaci

Fără ajustarea cursei

Țeavă

71 cm sau 76 cm (28“ or 30“)

Sistem ochire

3 mm nickel silver cătare

Greutate

De la 3,1 kg (6 lb. 13 oz.)

Calibru

12/76

 

F16 SPORTING cu logo roșu F16

 

Uluc

English Style

Lungimea patului

375 mm incl. Blaser Comfort Recoil Pad

Calitate lemn

2 (standard) │ 3 și 4 (optional, cu plată suplimentară)

Contragreutate țeavă

Pregătire pentru contragreutate (lestul nu este inclus)

Contragreutate pat

Cu contragreutate

Trăgaci

Cursa ajustabilă

Țeavă

76 cm sau 81 cm (30“or 32“)

Sistem ochire

Fibră optică roșie

Greutate

Aprox. 3,4 - 3,8 kg (7 lb. 8 oz. – 8 lb. 6 oz.)

Calibru

 

Disponibile din Mai 2016

12/76

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 14.07.2016