Korda Limited Edition Light Kamo - Arrow

Vestimentatia Korda (Limited Edition Light Kamo)

Korda LE(Limited Edition) Light Kamo are un imprimeu exclusivist de camuflaj, care este disponibil numai pentru produsele Korda. Vă prezint mai jos, detaliat, caracteristicile principale ale acestor articole vestimentare pe care eu le-am purtat acum de mai bine de 1 an.

Tricoul are un aspect elegant, design traditional la baza gatului, rotund, care face o impresie excelenta atat la pescuit, cat si in viata de zi cu zi. Realizat din bumbac 100%, respirabil si este ideal, pentru vara sau purtat sub alte echipamente pe vreme mai rece. Masura este perfect fit, deci puteti comanda cu incredere masura pe care o purtati de obicei.

Pantalonii Korda Kore Joggers Light Kamo sunt confecționați din amestec de bumbac 60% + poliester 40% care nu va absorvi umezeala, menținându-vă răcoros atunci când temperatura crește.
Dispun de două buzunare cu fermoar care au fost configurate pentru a oferi cele mai bune opțiuni de depozitare pentru pescuitul la crap, impiedicând neplăcerile legate de căderea telefoanelor, căștilor sau a altor accesorii(degetar etc) .
In plus, există spațiu suplimentar în cele două buzunare cu închidere Velcro de pe partea exterioară a fiecărui picior, plus un buzunar în spate.
Deasemenea, au elastic în talie, manșete elastice la glezne pentru a preveni ridicarea lor, iar culoarea de camuflaj le confera un aspect militar, putand fi purtați chiar și în activitățile de zi cu zi sau când sunt desfășurate activități outdoor în sezoanele de vară și toamnă târzie. Eu ii port destul de des cand ies in parc, cand dau o fugă la supermarket sau pentru activitati similare.

Hanoracul Korda LE Light Zip Kamo este un hanorac cu fermoar, confecționat din bumbac 100%, fiind extrem de comfortabil dar în același timp stilat.
Dispune de fermoar pe toată lungimea și două buzunare laterale spațioase în care puteți să vă încălziți mâinile sau să depozitați lucruri indispensabile (bani, telefon, căști etc).
Acest hanorac pot fi folosit ca si tinuta de zi cu zi. Este foarte atent lucrat iar materialul calduros si respirabil se simte foarte placut la atingere.
Hanoracul dispune de un guler inalt in zona gatului, ce confera protectie maxima impotriva vantului, impiedicand in acelasi timp patrunderea frigului la interior.
In toate zonele de stres maxim hanoracul dispune de cusaturi intarite, care sporesc rezistenta in timp. Gluga este partea integranta a hanoracului, cu posibilitatea de a fi stransa in jurul fetei cu ajutorul snurului textil.
Manecile se termina cu mansete elasticate ce se fixeaza perfect pe incheieturile mainilor.

Sapca Korda SnapBack, Kamo este o sapca cu design modern, usoara si eleganta. Completeaza perfect echipamentul Korda Light Kamo!
Materialul confera o protectie excelenta in zilele calduroase de vara impotriva razelor UV nocive cat si a picaturilor de ploaie (ploi scurte de vara).
Captuseala textila de pe marginea interioara nu irita pielea capului, avand rol de absorbant al transpiratiei.
Cozorocul semirigid drept si plat dispune de cusaturi duble pentru rezistenta suplimentara la rupere.
Sapca are marime universala, ajustarea si fixarea partii din spate facandu-se cu ajutorul unui Snap Adjuster (banda de plastic prevazuta cu pini de fixare) rezistent la manipulari repetate.


Am ales sa completez aceasta vestimentatie cu Geaca Korda Kore Thermolite, Olive
Korda Kore Thermolite este o jacheta ce ofera o protectie ridicata pe timp de vreme rece. Captuseala Thermolite(R) cu fibre, asigura cantitatea optima de caldura din cel mai usor material posibil, chiar si pe vreme ploioasa, ceea ce reprezinta un mare avantaj fata de alte captuseli.
Partea exterioara este realizata din material laminat in doua straturi, care este suficient de durabil pentru a rezista utilizarii pe termen lung in orice conditie.
Jacheta Thermolite Puffer este, de asemenea, rezistenta la apa, deoarece materialul exterior are o membrana hidrostatica 3K si un finisaj DWR (water repellent). O recommend cu incredere pentru partidele de pescuit cand ploua usor si / sau moderat!
Pe langa faptul ca este impermeabila, este si rezistenta la vant, pastrand caldura atunci cand sunteti expus la conditii meteorologice nefavorabile, iar acest lucru este imbunatatit si mai mult prin lungimea spatelui jachetei.
Gluga inchisa la gat ajuta, de asemenea, la prevenirea patrunderii aerului rece in jacheta si mentine caldura in jurul capului. Jacheta Thermolite Puffer are, de asemenea, doua buzunare cu fermoar captusite cu polar, care sunt utile nu numai pentru depozitarea oricaror obiecte necesare, ci si pentru a mentine mainile calde.

Fir intins,
Andrei Dumitrescu

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 16.05.2023